Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam geçen sene baya iyi katkı vermiş ama geçmişte okadar parlak değil.

Bu adamı izleyen varmı?
20210704_192812.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Berkan daha verim verir bu salihten
bunu aylar önce söyledim. berkanı alma şansımız varsa, hiç oyuncu aramaya gerek yok diye.

bence salihten çok daha iyi transfer olur. 23 yaşında, yerli, dinamik, oyun görüşü iyi, teknik.

oyunu rakip sahaya yıkan büyük takımlarda, hem pas istasyonu olarak, hem temposu ve fiziğiyle defansif - ofansif vereceği katkı ile hem de sahipsiz top kazanmada büyük katkı sağlar.

Şampiyonluk maçında beşiktaşın en dandikleri bile götünü yırtarken ismini duyamağımız akbabaya güvenmekte ne bileyim.
Şu adama verilen şansın 10da biri atalay, kapı'ya verilse bugün başka şeyler konuşuyor olabilirdik. Ama gidelim akbabaya güvenelim o da gitsin şampiyonluğun içine etsin.

bunu aylar önce söyledim. berkanı alma şansımız varsa, hiç oyuncu aramaya gerek yok diye.

bence salihten çok daha iyi transfer olur. 23 yaşında, yerli, dinamik, oyun görüşü iyi, teknik.

oyunu rakip sahaya yıkan büyük takımlarda, hem pas istasyonu olarak, hem temposu ve fiziğiyle defansif - ofansif vereceği katkı ile hem de sahipsiz top kazanmada büyük katkı sağlar.
Cok kapsamli izlemesende bizim kupa macinda bizi tek basina tarumar etti herif. Teknigide iyi gerçekten. Verim verir gibi geliyor

Bu adam geçen sene baya iyi katkı vermiş ama geçmişte okadar parlak değil.

Bu adamı izleyen varmı?Ekli dosyayı görüntüle 129202

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Sparta Prag’ta Tetteh’i izlerken baya beğenmiştim. Sonra sürpriz bir şekilde Arap yarımadası yaptı. Bu sene yükselen Slavia Prag’ın en iyi üç oyuncusundan biri zaten. Benim beğendiğim bir oyuncu ama yaş/maliyet bakımından soru işaretlerim var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt