Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.978
- 8.661
- 2.068
Yemlerini almışlar demekkiA sporda pererayı klopp yaptılar nerdeyse komedi gibi program var şu an![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yemlerini almışlar demekkiA sporda pererayı klopp yaptılar nerdeyse komedi gibi program var şu an![]()
Ben olsam ben de bjkye giderdim renkdas acik konuşayım.Ah be kara mitrali.
Ben olsam ben de bjkye giderdim renkdas acik konuşayım.
Taraftari olmayi denemelisinBen olsam ben de bjkye giderdim renkdas acik konuşayım.
bunu aylar önce söyledim. berkanı alma şansımız varsa, hiç oyuncu aramaya gerek yok diye.Berkan daha verim verir bu salihten
Murat ünsal benim birinci hesabımdırSamet Nalbant benim ikinci hesabım değildir
Cok kapsamli izlemesende bizim kupa macinda bizi tek basina tarumar etti herif. Teknigide iyi gerçekten. Verim verir gibi geliyorbunu aylar önce söyledim. berkanı alma şansımız varsa, hiç oyuncu aramaya gerek yok diye.
bence salihten çok daha iyi transfer olur. 23 yaşında, yerli, dinamik, oyun görüşü iyi, teknik.
oyunu rakip sahaya yıkan büyük takımlarda, hem pas istasyonu olarak, hem temposu ve fiziğiyle defansif - ofansif vereceği katkı ile hem de sahipsiz top kazanmada büyük katkı sağlar.
Bu adam geçen sene baya iyi katkı vermiş ama geçmişte okadar parlak değil.
Bu adamı izleyen varmı?Ekli dosyayı görüntüle 129202
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
1 tane daha Nalbant vardı o yok oldu sen geldin hocamMurat ünsal benim birinci hesabımdır
1 ölür bin diriliriz1 tane daha Nalbant vardı o yok oldu sen geldin hocam
Çöp istemiyoruz kendine gel renktasYeter laaaan artik transfer istiyorum
Isterse cöp olsun 35 yasinda olsun nefes almayi bilen herhangi biri aciklansin
kap.org.tr linkini görmek istiyorum
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi