Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.578
- 13.519
- 2.538
Paulinho gelirse zaten 2 yillik gelir. 4 yillik sozlesme yapacak halimiz yok. O herif 2 sene bu ligi domine eder.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok bakamadım ama böyle bir haber var mı yok mu emin değilim.
alın getirin şu berkanı. 23 yaşında, yerli, avrupa görmüş, sol ayaklı, lig tecrübesi, potansiyel, teknik, dinamik daha ne olacak.
bu yaşta sol ayaklı topçudan zarar etmezsin. alanyaspor uyanmadan 3 milyona bitirin.
Dedi takımının tek 6 Numarası , kariyerinde ilk defa 6 oynayan Taylan olan renktaşım....Avrupada gördüğü İsviçre 3. Ligi 1. Ligde sadece 2 maça cikmis
2 yıllık sözleşmeyi İspanya’dan da alır. 3’ten aşağı gelmezPaulinho gelirse zaten 2 yillik gelir. 4 yillik sozlesme yapacak halimiz yok. O herif 2 sene bu ligi domine eder.
Dedi takımının tek 6 Numarası , kariyerinde ilk defa 6 oynayan Taylan olan renktaşım....
Ne diyor ?ya haluk bi .... !!!!!
'Sporcu karakteri' belirleyici olur. İçinden bir Jo-Elano mu çıkacak, yoksa Hagi-Kuyt mı?..Bütün mesele bu...Paulinho gelirse zaten 2 yillik gelir. 4 yillik sozlesme yapacak halimiz yok. O herif 2 sene bu ligi domine eder.
Ne diyor ?
Elmander cıkar abi.'Sporcu karakteri' belirleyici olur. İçinden bir Jo-Elano mu çıkacak, yoksa Hagi-Kuyt mı?..Bütün mesele bu...
rengim avrupa görmüşten kastım, 23 yaşındaki bir oyuncunun 2-3 yıl avrupada sürekli forma giymiş olması değil zaten, öyle olsa ne işi var bizde..Avrupada gördüğü İsviçre 3. Ligi 1. Ligde sadece 2 maça cikmis
Hocam birincisi üslubunu topla istersen biraz. İkincisi arada kitap falan oku anlama yetin gelişsin. Çünkü okuduğunu anlama konusunda problemin var.ben Berkan Taylandan kötü mü dedim veya berkanin futbolculuguyla ilgili yorum mu yaptım ? araştırmadan boş beleş yorum yapıyorsunuz sonra biri gerçeği söyleyince gücünüze gidiyor..
O vakit çalsın sazlarElmander cıkar abi.

rengim avrupa görmüşten kastım, 23 yaşındaki bir oyuncunun 2-3 yıl avrupada sürekli forma giymiş olması değil zaten, öyle olsa ne işi var bizde..
eğitimini avrupada aldığı için söyledim. herhangi bir avrupa takımının altyapısı bizim leş takımlardan iyidir.