Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alın getirin şu berkanı. 23 yaşında, yerli, avrupa görmüş, sol ayaklı, lig tecrübesi, potansiyel, teknik, dinamik daha ne olacak.

bu yaşta sol ayaklı topçudan zarar etmezsin. alanyaspor uyanmadan 3 milyona bitirin.
1625429679291.webp

Dedi takımının tek 6 Numarası , kariyerinde ilk defa 6 oynayan Taylan olan renktaşım....

ben Berkan Taylandan kötü mü dedim veya berkanin futbolculuguyla ilgili yorum mu yaptım ? araştırmadan boş beleş yorum yapıyorsunuz sonra biri gerçeği söyleyince gücünüze gidiyor..

Avrupada gördüğü İsviçre 3. Ligi 1. Ligde sadece 2 maça cikmis
rengim avrupa görmüşten kastım, 23 yaşındaki bir oyuncunun 2-3 yıl avrupada sürekli forma giymiş olması değil zaten, öyle olsa ne işi var bizde..

eğitimini avrupada aldığı için söyledim. herhangi bir avrupa takımının altyapısı bizim leş takımlardan iyidir.

ben Berkan Taylandan kötü mü dedim veya berkanin futbolculuguyla ilgili yorum mu yaptım ? araştırmadan boş beleş yorum yapıyorsunuz sonra biri gerçeği söyleyince gücünüze gidiyor..
Hocam birincisi üslubunu topla istersen biraz. İkincisi arada kitap falan oku anlama yetin gelişsin. Çünkü okuduğunu anlama konusunda problemin var.

Diyorum ki elinde yerli oyuncu yok. Tek 6 numaran Taylan. Arkadaş alıntıladığın mesajda kaçırmayın demiş . Sende ona demişsin ki Avrupa’da gördüğü lig şunlar bunlar. Ben de diyorum ki elinde o mevkide tek adam var onun da mevkisi o değildi normalde , ha efsane sezon geçirdi o ayrı. O pozisyonda ülkede 3M’e alabileceğin yerli yok. Anlayabildin mi , düştü mü şimdi?

Elmander cıkar abi.
O vakit çalsın sazlar:dans::dans:

Bana Elmander demeyin, akan sular durur. Klonlayıp 2011 Elmander' ini geri getirmek mümkün olsa, mevcut kadrodan uğruna feda etmeyeceğim tek bir futbolcumuz yok. daha ne diyeyim?..

Son düzenleme:
rengim avrupa görmüşten kastım, 23 yaşındaki bir oyuncunun 2-3 yıl avrupada sürekli forma giymiş olması değil zaten, öyle olsa ne işi var bizde..

eğitimini avrupada aldığı için söyledim. herhangi bir avrupa takımının altyapısı bizim leş takımlardan iyidir.

Sırf yurt dışında eğitim almış diye Avrupa görmüş demek çok sağlıklı bir söylem olmaz tonla leş topçu var bu şekilde.. Zaten uygun maliyetle olursa ben de karşı çıkmıyorum bu transfere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt