Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş bu isimler nasıl gazeteci ya Rodop hala liste 7 Temmuz'da verilecek Uefa'ya diyor. Hiç mi Uefa'nın sitesinde bakmıyorlar arkadaş? Yoksa ben mi yanlış yere bakıyorum? Burada açıkça 15 Temmuz olarak belirtilmiş.
A Listesi, aşağıdaki son tarihlere kadar çevrimiçi olarak gönderilmelidir:

1. Ön turdaki tüm maçlar için 18 Haziran 2021 (24.00CET);
  2. İlk eleme turundaki tüm maçlar için 1 Temmuz 2021 (24.00CET);
  3. İkinci ön eleme turundaki tüm maçlar için 15 Temmuz 2021 (24.00CET);
  4. Üçüncü ön eleme turundaki tüm maçlar için 29 Temmuz 2021 (24.00CET);
  5. Play-off'lardaki tüm maçlar için 12 Ağustos 2021 (24.00CET);
  6. Grup aşamasındaki ilk maçtan finale kadar ve diğer tüm maçlar için 2 Eylül 2021 (24.00CET).

532_25b57f4f-bbd8-4b91-b8e6-442cd2a504ef.webp

Oyunu kuralına göre oynuyoruz artık doğru karar. Medya denen lağım çukurları başımızın etini yiyordu bu şu kadar maaş alıyor diye.

Belirli bir paranın altındaysa açıklanmayacak diye anladım ben. Bjk- Fener gibi sanırım. İyi ve kötü tarafları var ama ben açıklanmasını tercih ederim. Bu arada sanırım kaplar başlayacak yavaş yavaş sanırım.
öyle değildir yaw ne demek açıklanmayacak artık. Cengize bonusları açıklamıyor diye sallıyorduk şimdi bonservisleri mi açıklamayacağız.

Ben açıklanmaması gerektiğini düşünüyorum. Bunun nedeni açıklayınca taraftar tarafından oyunculara bir baskı oluşuyor. Ayrıca anladığım bir konu değil ama borsada Fener’in yükselmesinin sebebi de bu gibi geliyor. Zaten 3 milyon Euro üstüyse açıklamak zorundayız. Ancak sene sonu o yıla ait toplam maaş, takımın toplam maaşı ve bonservis harcamaları açıklanmalı. Mali genel kurullarda da kapalı toplantıda detaylarıyla üyelere verilmeli.

Marcus İngvartsen adını okudum bir kaç yerde sözleşmesinin son senesi maliyet olarak uygundur ama nasıl oyuncu? Videolarına baktığımda Empoli'li sanki daha aradığımız tarzda biri gibi geldi bana.

Bu takımın kaybedecek 1 dk sı bile yok, 15 gün sonra ön eleme oynanacak takımda orta saha yok, kimse kusura bakmasın seçime girerken bunları bilerek girdiler, daha hocana imza attırtmamışsın böyle birşey kabul edilemez… Neyse bunlarda çıkar umulmadık bariyerler der olay kapanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt