Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk ergünle karıştırdın sanırım. Terim-Elmas işbirliğinin sokağa atacak parasının olmamasının rahatlığıyla yaşıyorum. Bu adamlardan senden benden daha çok düşünüyor muhasebe kısmını merak etme. Medya maymunlarının+gs muhabirleri dahil hepsi dahil bu konuya.Neresi doğru karar? Adam gidecek çuvalla para gömecek ama sen bilmeyeceksin Galatasaray'ın geleceğini oraya gömdüğünü.
Bugun burak elmas ve faruk suren antalyada bir otelde katarli birileri ile gorusecek
NET bilgidir
Bugun burak elmas ve faruk suren antalyada bir otelde katarli birileri ile gorusecek
NET bilgidir
Zaten mali toplantılarda bunlar açıklanıyor yada kapa açıklanan bilançolarda toplam maaş falan açıklanmak zorunda. Mesela Barış Alper'in alacağı yıllık ve bonservis detaylı olarak açıklanmayabilir. Burada bu karar alınsa da yine isteğe bağlı açıklayabilirsin o ayrı. Olumlu tarafı senin dediğin ama ben şahsen tüm detayları bilsem daha iyi olurdu gibi geliyor böylede çok fazla spekülasyon olabilir mesela.Ben açıklanmaması gerektiğini düşünüyorum. Bunun nedeni açıklayınca taraftar tarafından oyunculara bir baskı oluşuyor. Ayrıca anladığım bir konu değil ama borsada Fener’in yükselmesinin sebebi de bu gibi geliyor. Zaten 3 milyon Euro üstüyse açıklamak zorundayız. Ancak sene sonu o yıla ait toplam maaş, takımın toplam maaşı ve bonservis harcamaları açıklanmalı. Mali genel kurullarda da kapalı toplantıda detaylarıyla üyelere verilmeli.
Cenk ergünle karıştırdın sanırım. Terim-Elmas işbirliğinin sokağa atacak parasının olmamasının rahatlığıyla yaşıyorum. Bu adamlardan senden benden daha çok düşünüyor muhasebe kısmını merak etme. Medya maymunlarının+gs muhabirleri dahil hepsi dahil bu konuya.
Uçuk kaçık bonservis ve maaşlar hala açıklanmak zorunda.uçuk kaçık bonservis maaş vermeyiz umarım niye açıklanmıyor ki
Bulusmada burak elmas faruk suren ve dursun ozbek var
O başka olay mesela orada Fb bunu kapa açıkladı ama orada çift sözleşme tarzı olaylar var deniyor. Hatta Fb'nin kap açıklamasında 11 milyon üstü satışta karın %20'si Bşk'e gider diye ibare var. Herkes madem 7'ye alındı neden 11 üzeri diye sormuştu.Fenerli kerizler hala irfana 7 milyon verdiklerini saniyorlar. Aciklanmali hersey bence
Yahu bahsettiğin FT, Özhan zamanında kol gibi fatura çıkarttırdı transferlerde. Bırak bu ayakları.