Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskan sira gecelerinde. OT, GO ve menajerler katakulliler ceviriyor. Isitan sessiz. Seffafligi zedeleyecek kap aciklamasi geliyor. Transfer yok. Akbaba, Arda sozlesmeleri yolda. Endisem gun gectikce artiyor. Ustad Sn. Remzi Sanver beyefendi icin susuyorum simdilik.

Lütfen! İstanbul beyefendisi, diyelim. Eksik olmasın!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk transferimiz umarım aynı açıklamada ki gibi hiçbir bedel gösterilmeden kapa açıklanır.

Burak insan içine çıkabilecek hâli kalmaz transfer sezonu sonunda, arkadaş hep dedim fanatik başkanlar eser gürler sonunda dayanamayıp ona buna parayı saçıp batırırlar örn Tüpçü Koç Polat vs Burakta attı tuttu ama öyle kolay değil bu işler yanında Ali Dürüst gibi biri olsa olayları çözer en azından böyle vaatler vermesine engel olurdu

KAP geleceğini düşünmüyorum. KAP gelmesi için önce bizim duyumculardan, yurt dışı basınından bir şey duymamız lazım hep aynı haberler.

Ayrıca bu KAP bildirimi revizesi hiç hoş değil FB'yi kınıyorduk başımıza geldi, şeffaf olunmalı. Burak bey kötü gidiyor şu ana kadar.

Herif atın intikami gibi gitti Tjkyi sampiyon yaptı. 7 sezondur sampiyonluga hasretlerdi :asd:
O sezon Lucescu' ya karşı oluşan sempati kadar, Terim' in ekabir tavırlarınına karşı da anormal bir antipati oluşmuştu. ''Adamcağız'' filan, yaşı yetenler hatırlar...

Fahiş bedellerle yapılan transferler, ya hemen, yahut daha sonra kovalanarak ve büyük zararlarla gönderilebildi; Lucescu' nun gayet verimli kullandığı adamların hepsinin performansı da yerlerde sürünmüştü...

KAP geleceğini düşünmüyorum. KAP gelmesi için önce bizim duyumculardan, yurt dışı basınından bir şey duymamız lazım hep aynı haberler.

Ayrıca bu KAP bildirimi revizesi hiç hoş değil FB'yi kınıyorduk başımıza geldi, şeffaf olunmalı. Burak bey kötü gidiyor şu ana kadar.

Futbolcular o sunu aliyorf ben niye bunu aliyorum diyormuslar

Böyle bir açıklaması olmuş daha önce bilmiyorum ben hatırlamıyorum. Medyaya bu adam yem etmeyeceğiz ilk adımı da bu olacaktır.
abcd.webp

O sezon Lucescu' ya karşı oluşan sempati kadar, Terim' in ekabir tavırlarınına karşı da anormal bir antipati oluşmuştu. ''Adamcağız'' filan, yaşı yetenler hatırlar...

Fahiş bedellerle yapılan transferler, ya hemen, yahut daha sonra kovalanarak ve büyük zararlarla gönderilebildi; Lucescu' nun gayet verimli kullandığı adamların hepsinin performansı da yerlerde sürünmüştü...
sergenle marsilyadan kiraladığımız sebastian perezin gitmesi baya zayıflattı bizi o yıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt