Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 18.079
- 11.898
- 1.473
Terimde normalde çıkar asar keserdi o da suskunları oynuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz görmezden gelince daha başka bir hala evriliyorlar. Düşünsene Arda,Emre cıncık gibi maaş alacak ama bildirilmeyecek.Sen niye milletle dalaşıyosun olm. Blokaj uygula geç. @Hayri Cund ustadım blokaj hususunda bi eğitime alsın seni.
Baskan sira gecelerinde. OT, GO ve menajerler katakulliler ceviriyor. Isitan sessiz. Seffafligi zedeleyecek kap aciklamasi geliyor. Transfer yok. Akbaba, Arda sozlesmeleri yolda. Endisem gun gectikce artiyor. Ustad Sn. Remzi Sanver beyefendi icin susuyorum simdilik.
Terimde normalde çıkar asar keserdi o da suskunları oynuyor.
Biz de seni engelleyelimben engelledim emrahı negatif biriydi sende engelle hayata pozitif bak
aynen şikeciler kudursun bu bile değer buna.Gerçi onlar irfanın 7 ye geldiğine inanıyorlar o yüzden doğal karşılayabilirlerİlk transferimiz umarım aynı açıklamada ki gibi hiçbir bedel gösterilmeden kapa açıklanır.
engelleyebilirsin tabi sorun yokBiz de seni çok engelleyelim![]()
O sezon Lucescu' ya karşı oluşan sempati kadar, Terim' in ekabir tavırlarınına karşı da anormal bir antipati oluşmuştu. ''Adamcağız'' filan, yaşı yetenler hatırlar...Herif atın intikami gibi gitti Tjkyi sampiyon yaptı. 7 sezondur sampiyonluga hasretlerdi![]()
KAP geleceğini düşünmüyorum. KAP gelmesi için önce bizim duyumculardan, yurt dışı basınından bir şey duymamız lazım hep aynı haberler.
Ayrıca bu KAP bildirimi revizesi hiç hoş değil FB'yi kınıyorduk başımıza geldi, şeffaf olunmalı. Burak bey kötü gidiyor şu ana kadar.
sergenle marsilyadan kiraladığımız sebastian perezin gitmesi baya zayıflattı bizi o yılO sezon Lucescu' ya karşı oluşan sempati kadar, Terim' in ekabir tavırlarınına karşı da anormal bir antipati oluşmuştu. ''Adamcağız'' filan, yaşı yetenler hatırlar...
Fahiş bedellerle yapılan transferler, ya hemen, yahut daha sonra kovalanarak ve büyük zararlarla gönderilebildi; Lucescu' nun gayet verimli kullandığı adamların hepsinin performansı da yerlerde sürünmüştü...