Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.635
- 110.684
- 4.878
alıştık şişkin piyasaya yaw yürüyebilen herif için 2mden başlıyorlar direkAlt tarafı sparta rotterdam kanka rekor satışları 4 m euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alıştık şişkin piyasaya yaw yürüyebilen herif için 2mden başlıyorlar direkAlt tarafı sparta rotterdam kanka rekor satışları 4 m euro
adam gibi adam hayri cund abimKap Toprağı_38
Gedson medson diye bizi kolpalıyorlar yakında elde ne gedson kalacak ne dieng ne berkan ne de harouiRezalet maalesef. Ciddi ciddi 20 günde 2. lig topçusunu zor aldılar.
Gerrard isterse alıral 2 sene oynat 15e sat
videolardan aşırı yetenekli duruyor. bu kadar ucuza bırakmazlar yaw
Paranın yetmediği yerler vardır renktaş.
Her gelen yönetim ölücü mü olur yaw. Bence biz camia olarak transfer yapmayı beceremiyoruzPazarlık yapmak ile ölücülük yapmak arasında ince bir çizgi var. Biz görünen o ki bildiğin ölücülük yapıyoruz. Önümüzde CL eleme maçı var. O maçı kafadan elendik diye yazıyorum zaten de, bu takım Avrupa Ligi elemelerini de geçemez.
küfür ederim bundan bile kar ederlerseFener samatta’yi gonderecekmis
Bunlar bu heriften zarar etmeden cikarsa futbolu takip etmeyi 1 muddet birakirim
6m euroya almislardi sanirim
Bu dieng neden yıldızmış gibi konuşuluyo şahsen videolardan falanda bi momo izlenimi bırakmadı bende klasik kazma 6 nolar gibi top kontrolü yok bişi yok
Bizde 3 çeşit başkan vardır:Her gelen yönetim ölücü mü olur yaw. Bence biz camia olarak transfer yapmayı beceremiyoruz
Hiçbir halt olmayacak. Boşuna beklemeyin.
Hiçbir halt olmayacak. Boşuna beklemeyin.