Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhalde bu saaten sonra transferler kapa açıklanmayacak, idmanda görünce anlayacağız geldiklerini.

Birazda böyle kaldıralım kendimizi.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pazarlık yapmak ile ölücülük yapmak arasında ince bir çizgi var. Biz görünen o ki bildiğin ölücülük yapıyoruz. Önümüzde CL eleme maçı var. O maçı kafadan elendik diye yazıyorum zaten de, bu takım Avrupa Ligi elemelerini de geçemez.

Bu dieng neden yıldızmış gibi konuşuluyo şahsen videolardan falanda bi momo izlenimi bırakmadı bende klasik kazma 6 nolar gibi top kontrolü yok bişi yok

Pazarlık yapmak ile ölücülük yapmak arasında ince bir çizgi var. Biz görünen o ki bildiğin ölücülük yapıyoruz. Önümüzde CL eleme maçı var. O maçı kafadan elendik diye yazıyorum zaten de, bu takım Avrupa Ligi elemelerini de geçemez.
Her gelen yönetim ölücü mü olur yaw. Bence biz camia olarak transfer yapmayı beceremiyoruz

Her gelen yönetim ölücü mü olur yaw. Bence biz camia olarak transfer yapmayı beceremiyoruz
Bizde 3 çeşit başkan vardır:
1- Yağlı surat gibi önüne gelene milyonları dağıtan (Tolga vs)
2- Cengo gibi çapsız
3- Bir de şu ankiler gibi ölücü

Bu adamların çapsız olduğunu düşünmüyorum. Ama ölücü oldukları bariz. Bu ölücülük de maalesef bize pahalıya patlayabilir.

Ulan madem ölücüsünüz, ne diye meydanlarda 10 günde transferi bitireceğiz dersiniz. Çıldıracağım anasını satayım.

BAY'ın eski kulübüne pay vermemek için 10 gündür kırk takla atıyorlar.

Edit: Bir kere de normal biri başkan olsun anasını satayım.

Çok büyük bi isim hocaya jest olması için hocanın doğum yılında yani tam 19:53 te açıklayacaklarmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt