Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.286
- 95.713
- 5.263
Hoca korkuyla beklediğimiz bütün sözleşme yenileme işlerini yaptırdı.Neyse her türlü senciyiz hocam!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 milyon lirayi LÖSEV'e bagislasak en azindan bir kac hayir duasi alirdik.Tasdemir 5
Omer 8
Akbaba 8 (en az)
Arda 8 (en az)
30 milyon TL desek. 2.9 milyon euro. Aylardır Feghouli'den Babel'den yakinip ayni parayi 4 tane acun'un hali saha takimi seviyesinde adama bayildik. O paraya orta sahaya OKUZ alinir OKUZ. Yillik 3 milyon euroya oynayacak dehset oyuncular var.
Ryan Henk Donk beklemede herhalde. 15 milyon lira verirsek imza atar.Hoca korkuyla beklediğimiz bütün sözleşme yenileme işlerini yaptırdı.Neyse her türlü senciyiz hocam!
Arda'ya 8 milyon lira verme ihtimalimiz yok öncelikle, varsayımlarla yazıp duranların da kolpalarına inanacak değilim.bana maaş bütçemizi alacaklarla dümdüz şişerecez gibi gelmiyor zaten. direkt katakulli planladık diye düşündüm. he şu da var, sözleşme yenilediğimiz herkes türk ve kura göre oyuncu maaşlarında ciddi sıkıntı yaratacak bir rakama tekabül etmiyor. yani sırf feghouli'yi çıkartsan 50 tane emre, arda, ömer yenilemesi ediyor gibi toplam limitte.
Yav orta sahada adamımız yok sağda oynatacak onuda ha. yerler öyle hocayiGedson sağda denenmesi güzel haber Fatih hoca da zaman zaman sağda kullanır bu sezon
Bunun bir yere gitmemesi skandal. Yine evlat kontejanina alacak hocamız herhaldeRyan Henk Donk beklemede herhalde. 15 milyon lira verirsek imza atar.
O 4 bos herife birakin 30 milyon TL'yi asgari ucret vermem ben gorevde olsam. Bosta olmalarina ragmen kimse yuzlerine bakmadi.30 milyon lirayi LÖSEV'e bagislasak en azindan bir kac hayir duasi alirdik.
Fatih hocanin kredisi bitti. 3 sezon 0 sampiyonluk emekliligi getirir.Bunun bir yere gitmemesi skandal. Yine evlat kontejanina alacak hocamız herhalde
perşembe gedsonyarın BAY perşembe boş cuma Hoca
Fatih hocanin kredisi bitti. 3 sezon 0 sampiyonluk emekliligi getirir.
Murhan....Fatih hocanin kredisi bitti. 3 sezon 0 sampiyonluk emekliligi getirir.
mayısta şampiyon olmazsak devam eder miyiz terimleMurhan....