Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tasdemir 5
Omer 8
Akbaba 8 (en az)
Arda 8 (en az)

30 milyon TL desek. 2.9 milyon euro. Aylardır Feghouli'den Babel'den yakinip ayni parayi 4 tane acun'un hali saha takimi seviyesinde adama bayildik. O paraya orta sahaya OKUZ alinir OKUZ. Yillik 3 milyon euroya oynayacak dehset oyuncular var.
30 milyon lirayi LÖSEV'e bagislasak en azindan bir kac hayir duasi alirdik.

bana maaş bütçemizi alacaklarla dümdüz şişerecez gibi gelmiyor zaten. direkt katakulli planladık diye düşündüm. he şu da var, sözleşme yenilediğimiz herkes türk ve kura göre oyuncu maaşlarında ciddi sıkıntı yaratacak bir rakama tekabül etmiyor. yani sırf feghouli'yi çıkartsan 50 tane emre, arda, ömer yenilemesi ediyor gibi toplam limitte.
Arda'ya 8 milyon lira verme ihtimalimiz yok öncelikle, varsayımlarla yazıp duranların da kolpalarına inanacak değilim.

Lakin yeni sözleşmeye eski alacağın eklenmesinde bir mantık göremiyorum.

Fatih hocanin kredisi bitti. 3 sezon 0 sampiyonluk emekliligi getirir.
1625589229876.webp

Arda 8 akbaba 10 milyon haberi neredeyse 10 gün önce çıktı o zaman kap kararımız daha açıklanmamıştı. Ben maaşların 8-8 veya 8-10 olduğuna inanıyorum. Kap kararından sonra bu haberler çıksa fener medyasının işi derdim ama şimdi öyle durmuyor

2 orta saha, sol bek, sağ açık psv maci öncesi mutlak olması gereken hamleler idi ama hiçbiri olmadı. En fazla 1 orta saha gelir 1 haftada. Çok ağır işliyor süreç. Ömer bayramla psv maçına cikacaz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray 'ın parasını harcamadığınız başka bir evlat kaldı mı ? durun durun aklıma geldi hemen şöyle 8-10 mil. lira da Donk 'a verip bir sözleşme yenileyelim off nasıl güzel olur değil mi sayın Fatih Terim ?

Ocak ayında da bonservis ödeyip Adana 'dan Belhada 'yı getiririz Allah Allah yazarken gaza geldim...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt