Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.578
- 13.519
- 2.538
İkisini birden söke söke alacağız.Jorge jesus gedsonu bırakmıyormuş florentino kirlaık gidebilirmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisini birden söke söke alacağız.Jorge jesus gedsonu bırakmıyormuş florentino kirlaık gidebilirmiş
Düzenlemiştirİnstagramda gözüken hesapta ayın 15'ine kadar 5-6 transfer bitecek demiş nerdeyse. Arda ve Emre Akbaba'yı günü gününe bilmiş gözüküyor. Umarım doğrudur bu haberler.
Adam mutant çıktıMostafa Mohamed, takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.
oha be

İnstagramda paylaşımları sonradan düzenleme imkanı var.Oha yav
Bunun için PSV maçına yetiştirilmeye çalışılıyor diyorlardı. Adam hazırlık maçlarına bile yetişti tabi tam hazır olmadan oynatılmaz ama bonservisini almak lazım.Mostafa Mohamed, takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.
oha be
Okuması bile zevk verdi. Gerçekleşirse nasıl bir ruh haline bürüneceğimi kestiremiyorum.
Evet bu ihtimali bende düşündüm bakalım foyası belli olurİnstagramda paylaşımları sonradan düzenleme imkanı var.
Fake hesap muhtemelen.
Düzenleme özelliği var instadaFake değil bence bu arada yorumların hepsi twitter'da yazdıklarıyla paralel duruyor.
Fake'tir bu kadar bilme ihtimali yok ki. Brenford Diagne'yi almaz.Fake değil bence bu arada yorumların hepsi twitter'da yazdıklarıyla paralel duruyor.
Sonradan düzenlese; düzenlendi şeklinde ibare çıkıyor sanırım hocam. Hesabın fake olması muhtemel ama paylaşımlarda sonradan düzenleme yapılmamış bildiğim kadarıyla.İnstagramda paylaşımları sonradan düzenleme imkanı var.
Fake hesap muhtemelen.
Ula instada bi sayfa buldum baya sağlama benziyor yav bilmiyom paylaşan varmı 27 haziranda 6 temmuz arda turan kağı gelecek demiş