Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.291
- 5.121
- 673
Şimdi denedim instadan yazması için yorumlara girmen gerekiyo ve yorumları kapatmış yani %90 kolpainstagramda attığın postu düzenleyince düzenlendi diye yazmıyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi denedim instadan yazması için yorumlara girmen gerekiyo ve yorumları kapatmış yani %90 kolpainstagramda attığın postu düzenleyince düzenlendi diye yazmıyor mu?
Çakma Gsevgisi mi cikti simdi basimiza
Hiç değilim Onur, @Emre Ersoy ya da sabrına güvenen biri düzenlesin destek veririm@Cihan Ağzıkara Müsaitsen yarın bi avrovizyon ayarla da kendimize gelelim abi. Transfer mransfer yok zaten.
Ulan Dalberti neden biz istemiyoz
alioskidan daha iyi
alioski iyi oyuncu hemde şutör fakat adam sol bek degil bielsa manyagının oynattıgına bakmayın bekle alakası yok
Bu adamdan sol bek olmasa Bielsa 2 sene boyunca sol çizgiyi buna bırakır mı?alioski iyi oyuncu hemde şutör fakat adam sol bek degil bielsa manyagının oynattıgına bakmayın bekle alakası yok
12 temmuz 2021 inş söz vermiyorum ama %70Hiç değilim Onur, @Emre Ersoy ya da sabrına güvenen biri düzenlesin destek veririm
Ben gördüm.Bu arada,
Galasevigis instagram hesabi Luyindama 5m satildi demisti, idmanda yoktu bugun luyindama, yada ben goremedim.