Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.443
- 14.297
- 1.998
Zaten kimseyle anlasilmamis belli anlasilsa hemen aciklarlardiIlk aciklama fatih terim olur sonra arda tuean emre akbaba ömer bayram geriside yavas yavas gelir gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten kimseyle anlasilmamis belli anlasilsa hemen aciklarlardiIlk aciklama fatih terim olur sonra arda tuean emre akbaba ömer bayram geriside yavas yavas gelir gibi
İstanbul delirdi hocam sıcaktan. Öyle bir fırtına olsa hortum falan çıksa serinlemek için kendini hortuma kaptıracak milyonlar var. Antalyalılar, Adanalılar alışık ama İstanbullu'ya ağır geldi bu kadar sıcak.Edirne sel fırtına doluya teslim arkadaşlar, İstanbul'a kayarsa ne olur bilemiyorum 1 saatte her yer felç dikkatli olun arkadaşlar
Burak inceyi getirmek mevzu değil de oynatamazsın rtaş. Fizik olarak ligin çok altında, yaşı çok genç bence kendisi adına en mantıklı seçim almanyada bi kulüp olur3M üstü deniyor o paraya bana yetki versinler burak inceyi getireyim
Gedson Galatasaray ile anlaştı. Galatasaray-Benfica arasında bazı detaylar konuşuluyor. Florentino Türkiye’ye gitmek istemiyor. Jorge Jesus’u ikna etmek için performans gösterecek.
iyi diyosunda burağı direk 11'e koysan haşamat ederler çocuğu berkan direk oynar3M üstü deniyor o paraya bana yetki versinler burak inceyi getireyim
Tam isteyeceği bi kadro var elinde. Bütün osleri sürer sahaya 1-0 1-0 zorlamaya çalışırPereyra mi
Ben buranin iklimine yabanci td almalarini istiyordum. Silva gibi
Bilic pereyra fonseca gelmesini istemeyeceğim heriflerdi
Birkaç tane daha atsanaHahaha antu yanıyor bir kaç alıntı;
Ekli dosyayı görüntüle 128917
iPhone SE 2020 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Enteresan bir kafa yapisi varmis o taraftar kitlesinde. Neyse, iki mac üst üste kaybederse ortaligi yangin yerine cevirmeye baslarlarÇoğu "Vitor'a destek çıkalım" modunda. Şimdilik o kadar malzeme çıkmaz gibi. Vitor'a "İyiydi zamanında ya!" diyen bir çoğunluk var internette. O da sırf Ali Koç'a karşı gelmeye bir yerleri yemediği için bu arada. Evde kendilerini duvardan duvara atıyorlar buna eminim. Fenerbahçe taraftarını bizim iktidar seçmenine benzetebiliriz. Ülkede ne olursa olsun ülkenin başında reisi görmek istedikleri için hiçbir şekilde eleştirmiyorlar. Aynı durum.
hoca 6 mı düşünüyo 8 mi bu çocuktan iyi deep lying olur sankiBerkan kutlu alanyanın başarısında görünmeyen en büyük kahramanlardan biri. Keşke alabilsek ben çok isterim
Çavuşoğlu yedirmez ligteki herkes ya bj ya da fb başkanı anasını satayım.Berkan kutlu alanyanın başarısında görünmeyen en büyük kahramanlardan biri. Keşke alabilsek ben çok isterim
Defansif oyunkurucu olarak iyi hatta daha iyi olma potansiyeli var. Çok basit oynuyor oyunu hıxlandırıyorhoca 6 mı düşünüyo 8 mi bu çocuktan iyi deep lying olur sanki
Bu cocugun potensiyeli 40m. Emre bolezoglunu nasil oynatti ft. Cok buyuk oyuncu kaybedicez yineBurak inceyi getirmek mevzu değil de oynatamazsın rtaş. Fizik olarak ligin çok altında, yaşı çok genç bence kendisi adına en mantıklı seçim almanyada bi kulüp olur