Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkanla gedson iyi ikili olur

Düşük kalibreli maçlarda çift os önlerine 10no,yüksek kalibreli maçlarda çift os arkalarına 6no koyabiliriz rahatça

Yerli,yetenekli,yaşı çok müsait,tarz olarak bize uygun,mt havuzunda

Daha nolsun alın gelin

Kaanda geldimi,kerem,halil derken bu sene 3 yerliyi güzel aşmış oluruz

Salih kaybınıda telafi etmiş oluruz
Berkan ve Gedson ayni anda sahada dusunuluyorsa bu asker 10 mevzusu taca cikiyor sanki.

Birkaç tane daha atsana

Tabi buyur şölen var

IMG_0458.webp

iPhone SE 2020 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kardeş 1 gün oldu daha sabret.

Kendi seçildikten sonra 10 gün içinde transferler olacak demeseydi beklentimiz yükselmezdi. Burak bizde beklenti yarattı.

İletişim bence çok önemli. Başkan beklentiyi çok yükseltti.

Ve şu anda Fener de hoca açıklamasıyla en eksik kadro biziz. Bu takımın 11'ine 5-6 adam lazım.

Flo her türlü kiralanır. Yabancı 6 no gelse de kiralanır gelmese de kiralanır. Ama elimizde yabancı 6 no - Aytaç - Taylan olursa pazarlıkta elimiz rahat olur ve "Bize verirseniz iyi olur ama vermeseniz de biz değil siz kaybedersiniz" diyebiliriz.
Yabancı ön libero alınırsa ki alınacak

Taylan ve aytaçta varken

Flo veya başka bir ön libero alınmaz

Çoğu "Vitor'a destek çıkalım" modunda. Şimdilik o kadar malzeme çıkmaz gibi. Vitor'a "İyiydi zamanında ya!" diyen bir çoğunluk var internette. O da sırf Ali Koç'a karşı gelmeye bir yerleri yemediği için bu arada. Evde kendilerini duvardan duvara atıyorlar buna eminim. Fenerbahçe taraftarını bizim iktidar seçmenine benzetebiliriz. Ülkede ne olursa olsun ülkenin başında reisi görmek istedikleri için ülke yönetimini hiçbir şekilde eleştirmiyorlar. Aynı durum.
Bayağı yangın var forumlarında. Vitor açıklandığından beri okuyup okuyup gülüyorum. Müsait olamadığım için SS atamıyorum ilgili konuya ama şu linkten bakabilirsiniz. :asd: @Süleyman Yıldız

Deme öyle renktaş, Allah göstermesin otoparklar su doldu 4-5 trafik kazası uçan çatı ve ağaçlar
Şaka bir yana haklısın hoş değil böyle yaz fırtınaları ama işte yıllardır ekolojik dengenin anasını ağlatan bizden önceki nesillerin suçu. Ben 26 yaşındayım mesela. Ne yere çöp attım ne doğaya zarar verdim ne gereksiz bir şekilde suyu açık bıraktım. Bizim yaşlılığımızda bu durumun kötüye değil iyiye gideceğini düşünüyorum ben açıkçası çünkü ekolojik dengeye daha çok değer veren bir nesil yetişiyor. Benim gibi insanlar çoğunlukta. Ancak doğaya zarar vermeyerek böyle zamansız fırtınaları, gereksiz soğukları, gereksiz sıcakları önleyebiliriz.

geliyor geliyor
Dransferler geliyor.

Berkan ve Gedson ayni anda sahada dusunuluyorsa bu asker 10 mevzusu taca cikiyor sanki.
Evet illa koşacak diye bir zaruriyeti kalmaz en azından o oyuncunun

Berkanda gedsonda statik değil çift yönlü oynuyolar

Dedim ya örn basit bi lig maçına

X-gedson-berkan-kerem
X-x
Veya
X
X

Şeklinde gönül rahatlığıyla çıkabilirsin

Zor maçlarda koy ön liberoyu arkalarına

X
Gedson-berkan
X-x-x

Yada 4312 de olur

Diziliş çeşitliliği içinde,oyunu farklı tarzda oynamak içinde çok önemli transfer berkan

Mesela salihi 3lü osda kullanabilirsin ama 2li osda biraz zor kullanırsın,berkan sol içte daha verimli ama 2lidede aksatmaz seni

Birkaç transfer açıklansa yol haritasını anlasak en azından

Tecrübeli 5-6 topçu alıcaz ama yapılanıcaz diye sallayanda var

Hep aynı isimleri yazanlarda

Kimsenin bilmediği isimler gelecek diyenlerde

İlk 11e 8 kişi gelecek diyende

1-2 transfer kapı bütün kilidi çözebilir
şaka maka 11'e en az 7 adam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt