Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.370
- 21.349
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan ve Gedson ayni anda sahada dusunuluyorsa bu asker 10 mevzusu taca cikiyor sanki.Berkanla gedson iyi ikili olur
Düşük kalibreli maçlarda çift os önlerine 10no,yüksek kalibreli maçlarda çift os arkalarına 6no koyabiliriz rahatça
Yerli,yetenekli,yaşı çok müsait,tarz olarak bize uygun,mt havuzunda
Daha nolsun alın gelin
Kaanda geldimi,kerem,halil derken bu sene 3 yerliyi güzel aşmış oluruz
Salih kaybınıda telafi etmiş oluruz
Deme öyle renktaş, Allah göstermesin otoparklar su doldu 4-5 trafik kazası uçan çatı ve ağaçlarKarşı komşu soyundu terasta bu fırtınayı bekliyor.
Birkaç tane daha atsana

Kardeş 1 gün oldu daha sabret.
Pazartesiye gelir canım 1 taneBen 5temmuza kadar sure vermistim. O zamana kadar en az 1 yurt disi transferi gelmezse basarisiz sayar istifasini isterim sayin B.Elmasin
Yabancı ön libero alınırsa ki alınacakFlo her türlü kiralanır. Yabancı 6 no gelse de kiralanır gelmese de kiralanır. Ama elimizde yabancı 6 no - Aytaç - Taylan olursa pazarlıkta elimiz rahat olur ve "Bize verirseniz iyi olur ama vermeseniz de biz değil siz kaybedersiniz" diyebiliriz.
Bayağı yangın var forumlarında. Vitor açıklandığından beri okuyup okuyup gülüyorum. Müsait olamadığım için SS atamıyorum ilgili konuya ama şu linkten bakabilirsiniz.Çoğu "Vitor'a destek çıkalım" modunda. Şimdilik o kadar malzeme çıkmaz gibi. Vitor'a "İyiydi zamanında ya!" diyen bir çoğunluk var internette. O da sırf Ali Koç'a karşı gelmeye bir yerleri yemediği için bu arada. Evde kendilerini duvardan duvara atıyorlar buna eminim. Fenerbahçe taraftarını bizim iktidar seçmenine benzetebiliriz. Ülkede ne olursa olsun ülkenin başında reisi görmek istedikleri için ülke yönetimini hiçbir şekilde eleştirmiyorlar. Aynı durum.
@Süleyman YıldızŞaka bir yana haklısın hoş değil böyle yaz fırtınaları ama işte yıllardır ekolojik dengenin anasını ağlatan bizden önceki nesillerin suçu. Ben 26 yaşındayım mesela. Ne yere çöp attım ne doğaya zarar verdim ne gereksiz bir şekilde suyu açık bıraktım. Bizim yaşlılığımızda bu durumun kötüye değil iyiye gideceğini düşünüyorum ben açıkçası çünkü ekolojik dengeye daha çok değer veren bir nesil yetişiyor. Benim gibi insanlar çoğunlukta. Ancak doğaya zarar vermeyerek böyle zamansız fırtınaları, gereksiz soğukları, gereksiz sıcakları önleyebiliriz.Deme öyle renktaş, Allah göstermesin otoparklar su doldu 4-5 trafik kazası uçan çatı ve ağaçlar
Asil yangin olmasa komik olurdu zaten. Baskasini bulamayinca panige kapilip bunu getirmisler iste besbelliBayağı yangın var forumlarında. Vitor açıklandığından beri okuyup okuyup gülüyorum. Müsait olamadığım için SS atamıyorum ilgili konuya ama şu linkten bakabilirsiniz.@Süleyman Yıldız
Antu.com Cep Forumları
forum.antu.com

Alınır. Flo gibi biri kaçmaz. Hele CL'ye falan kalırsak net alınır.Yabancı ön libero alınırsa ki alınacak
Taylan ve aytaçta varken
Flo veya başka bir ön libero alınmaz
İşin komik tarafı bu adama 3 sene önce 2 milyon tazminat ödedi Ali Koç. Caner ile küfürleşip, kavga etmişlerdi. Bu sezon umarım cümbüş devam eder.Asil yangin olmasa komik olurdu zaten. Baskasini bulamayinca panige kapilip bunu getirmisler iste besbelli![]()

Clye kalacağımızı düşünmekAlınır. Flo gibi biri kaçmaz. Hele CL'ye falan kalırsak net alınır.
Evet illa koşacak diye bir zaruriyeti kalmaz en azından o oyuncununBerkan ve Gedson ayni anda sahada dusunuluyorsa bu asker 10 mevzusu taca cikiyor sanki.
şaka maka 11'e en az 7 adam lazımBirkaç transfer açıklansa yol haritasını anlasak en azından
Tecrübeli 5-6 topçu alıcaz ama yapılanıcaz diye sallayanda var
Hep aynı isimleri yazanlarda
Kimsenin bilmediği isimler gelecek diyenlerde
İlk 11e 8 kişi gelecek diyende
1-2 transfer kapı bütün kilidi çözebilir
Tamam sen PSV'den veya sonraki rakiplerimizden 5-6 yiyeceğimizi düşünebilirsin. Ben iyi düşünmek istiyorum.Clye kalacağımızı düşünmek![]()