Samet Çiftçi
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 578
- 769
- 638
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PSV yi eleriz de 2 tane daha güçlüsü varTamam sen PSV'den veya sonraki rakiplerimizden 5-6 yiyeceğimizi düşünebilirsin. Ben iyi düşünmek istiyorum.
Sezon sonunu görecek mi acaba merak ediyorumİşin komik tarafı bu adama 3 sene önce 2 milyon tazminat ödedi Ali Koç. Caner ile küfürleşip, kavga etmişlerdi. Bu sezon umarım cümbüş devam eder.![]()
E gelsin bi zahmet artikPazartesiye gelir canım 1 tane
Diğer takımlara daha güçlü diyorsun ama bizim takımın nasıl bir kadro ile o maçlara çıkacağını bilmiyorsun ki daha. Hayal edilen kadronun kurulup kurulmayacağına bağlı her şey. Tamam Mustafa Cengiz yönetiminde ağır aksak ilerliyordu bu işler ve anca 1 Eylül'de tam kadroyu oluşturuyorduk. Hatta Ocak ayında kuruyorduk diyebiliriz. Fakat bu yönetimin ne yapacağını bilmiyoruz daha. Ben yapılacak transferlerden umutlu olmak istiyorum. Eğer kadro kötü olursa zaten CL'ye kalamayız ama iyi kadro kurarsak neden gruplara kalamayalım ki? Hadi en kötü EL'de iddialı oluruz güzel kadro kurarsak. Şu PSV maçına kadar yapılacak transferlere göre ben de ya senin gibi düşüneceğim ya da bu umudumu devam ettireceğim bakalım umarım ikincisi olur.PSV yi eleriz de 2 tane daha güçlüsü var![]()
Gsevgisi dediBu Berkan olayı nedir beyler?
lisansları çıkmamıştıTransfer yasağı vardiysa nasıl Alpaslan ve Aytaç açıklandı? Bana çok inandırıcı gelmedi.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaçırmışım hocam eyvallah.Gsevgisi dedi