Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkan ve gedson aynı anda sahada olursa iç sahada sexual tensionu bi hayli yüksek maçlar oynayabiliriz.

bu ikilinin önüne tam #10 ziyade, abdou harroui gibi daha ince 8 gelirse her açıdan kusursuz oluyor bence.

berkanın yerli, genç ve lig tecrübesi olması çok önemli. salihten çok daha iyi olur fakat biraz tuzlu gelebilir.

Belliki yarın açıklanmaya başlayacak isimler

Twitterda duyumculuk oynayan varsa üfürsün hemen tutturması garanti

PSV yi eleriz de 2 tane daha güçlüsü var :(
Diğer takımlara daha güçlü diyorsun ama bizim takımın nasıl bir kadro ile o maçlara çıkacağını bilmiyorsun ki daha. Hayal edilen kadronun kurulup kurulmayacağına bağlı her şey. Tamam Mustafa Cengiz yönetiminde ağır aksak ilerliyordu bu işler ve anca 1 Eylül'de tam kadroyu oluşturuyorduk. Hatta Ocak ayında kuruyorduk diyebiliriz. Fakat bu yönetimin ne yapacağını bilmiyoruz daha. Ben yapılacak transferlerden umutlu olmak istiyorum. Eğer kadro kötü olursa zaten CL'ye kalamayız ama iyi kadro kurarsak neden gruplara kalamayalım ki? Hadi en kötü EL'de iddialı oluruz güzel kadro kurarsak. Şu PSV maçına kadar yapılacak transferlere göre ben de ya senin gibi düşüneceğim ya da bu umudumu devam ettireceğim bakalım umarım ikincisi olur.

Transfer yasağı vardiysa nasıl Alpaslan ve Aytaç açıklandı? Bana çok inandırıcı gelmedi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt