Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelen ekip bütün Transfer işlerini Fatih Hocaya bıraktı ve o ne diyorsa ona göre hareket ediyorlar olabilirmi?...belki o belirledikleri oyuncuları Hoca istemedi?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanmıyorum.
Feghouli, falcao, luyindama, diagne kafadan bu adamlari istemediği ortada.
13 milyon Euro maas var burada en azindan maaslardan bile çıksan kulübü 13milyon Euro kara sokuyorsun bu da kadro kurlara elini güçlendirir.
Ha buradan kar edilsin derken gidip 4 milyonu vasıfsız Türklere gomersen elinden o güçte gider.

19:03’de Raşit Ghezzal 19:05’de Gedson Fernandes Gayet güzel olur..
@GalatasaraySK
Yangın
Yangın

Sassu 10 maç oynatmadığın adamı kıymete bindirmişsin böylelerine hadi ulen diyip masadan kalkacaksın ve Emin Bayram'a güveneceksin yoksa bu kafa ile çok kullanırlar bizi.
Altyapıdan çıkan topçu Kaan kadar oynar.

Kandırıldık mı diyorsun rts
Hemde nasıl. Free agent 1-2 herif gelseydi bari o kadar mı aciz durumdayiz anlamadım ki.
Hadi ona da okey ağustosta yapilsin kaliteliler gelsin de gecen sene beğenilmeyen takımın en dandiklariyle sözleşme yenileyip nasıl farklı bir sonuç bekliyoruz anlamıyorum.

Geçen sene için 2010 kadrosu diyordukta an itibariyle bu sene daha bir kopyasi gibi görünüyor. Nerede çer çöp var yürümeyi bilen herhangi bir yalaka herifin başlangıç olarak 5
milyon lira almadı kanima dokunuyor.

Ffp keşke kalkmasaydi diyor insan. Zannediyoruz ki 2-3 oyuncuya bonservis verince batıyoruz ağzımızda diagne bonservisi. Dönüp geliyoruz her sene maaş olarak 50 milyon Euro çöpe atıyoruz bir kişinin ağzında yok. Diagne'ye 10 verirsin aha battik.

Beğenmeyen defolup gidebilir demedigimiz sürece boka batariz.

Bi taraflarına monte etsinler, belki Kaan'a 6.5 milyon euro verecek bir enayi bulurlar.

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı ile ilgileniyor. (A Spor)

Fatih terimin maası olayı dogru mu arkadaslar

Adana Demirsporlu Ferhat Kaplan: "Gelen transferlerden özellikle Belhanda, futbolculuğu ve karakter olarak çok iyi bir futbolcu."

Hemde nasıl. Free agent 1-2 herif gelseydi bari o kadar mı aciz durumdayiz anlamadım ki.
Hadi ona da okey ağustosta yapilsin kaliteliler gelsin de gecen sene beğenilmeyen takımın en dandiklariyle sözleşme yenileyip nasıl farklı bir sonuç bekliyoruz anlamıyorum.

Geçen sene için 2010 kadrosu diyordukta an itibariyle bu sene daha bir kopyasi gibi görünüyor. Nerede çer çöp var yürümeyi bilen herhangi bir yalaka herifin başlangıç olarak 5
milyon lira almadı kanima dokunuyor.

Ffp keşke kalkmasaydi diyor insan. Zannediyoruz ki 2-3 oyuncuya bonservis verince batıyoruz ağzımızda diagne bonservisi. Dönüp geliyoruz her sene maaş olarak 50 milyon Euro çöpe atıyoruz bir kişinin ağzında yok. Diagne'ye 10 verirsin aha battik.

Beğenmeyen defolup gidebilir demedigimiz sürece boka batariz.
Bence 2-3 transfer arka arkaya aciklanacak. Şl ön elemesi icin bi beklenti yok ztn, taraftarda da beklenti yok. Ligi goturme pesinde herkes.

Bu arada uA ölü takliti yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt