Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.566
- 6.006
- 1.983
Kenan Ayhan Kaan Ayhan olmasınbeli dönmekten aciz kenan ayhana 6.5 veren çıkarsa dünyada futbolun çivisi çıkmıştır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kenan Ayhan Kaan Ayhan olmasınbeli dönmekten aciz kenan ayhana 6.5 veren çıkarsa dünyada futbolun çivisi çıkmıştır
Sanmıyorum.gelen ekip bütün Transfer işlerini Fatih Hocaya bıraktı ve o ne diyorsa ona göre hareket ediyorlar olabilirmi?...belki o belirledikleri oyuncuları Hoca istemedi?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilet duyumu mu var Reis?
Kenan Ayhan Kaan Ayhan olmasın![]()
İkisi beraber de o parayı etmez diyorsun ki bence haklısınha kenan ha ayhan rtaş o kdr hata olur
kesin bilgi mi
Hemde nasıl. Free agent 1-2 herif gelseydi bari o kadar mı aciz durumdayiz anlamadım ki.Kandırıldık mı diyorsun rts
yokFatih terimin maası olayı dogru mu arkadaslar
Bence 2-3 transfer arka arkaya aciklanacak. Şl ön elemesi icin bi beklenti yok ztn, taraftarda da beklenti yok. Ligi goturme pesinde herkes.Hemde nasıl. Free agent 1-2 herif gelseydi bari o kadar mı aciz durumdayiz anlamadım ki.
Hadi ona da okey ağustosta yapilsin kaliteliler gelsin de gecen sene beğenilmeyen takımın en dandiklariyle sözleşme yenileyip nasıl farklı bir sonuç bekliyoruz anlamıyorum.
Geçen sene için 2010 kadrosu diyordukta an itibariyle bu sene daha bir kopyasi gibi görünüyor. Nerede çer çöp var yürümeyi bilen herhangi bir yalaka herifin başlangıç olarak 5
milyon lira almadı kanima dokunuyor.
Ffp keşke kalkmasaydi diyor insan. Zannediyoruz ki 2-3 oyuncuya bonservis verince batıyoruz ağzımızda diagne bonservisi. Dönüp geliyoruz her sene maaş olarak 50 milyon Euro çöpe atıyoruz bir kişinin ağzında yok. Diagne'ye 10 verirsin aha battik.
Beğenmeyen defolup gidebilir demedigimiz sürece boka batariz.
abdurrahim albardak oleyGalatasaray, Abdülkerim Bardakcı ile ilgileniyor. (A Spor)