Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi açıkçası bu yönetimin gelmesini çok istemiş ve sevinmiştim fakat şuana kadar bildiğin kurusıkı atıyorlar ama Galatasaray taraftarı yalanı ,ihaneti ve olmayan yerine getirilmeyen vaadleri unutmaz.Biz febejeke taraftarı gibi koyun veya angut değiliz.Fatih Terim sadece sağlam maaş vaadiyle gelmemiştir eminim transfer konusunda bazı garantiler almıştır şuanda aklıma gelen ve beni umutlandıran tek şey Fatih hocanın zayıf kadroyu kabül etmemesi

transfer yapsak mi acaba

Şu takım PSV'den temizinden 5 tane yer.
Ondan sonra kafası kesilmiş tavuk gibi saldıracaklar sağa sola.
Göreceğim ben o zaman GS'nin menfaatlarini.

şimdi açıkçası bu yönetimin gelmesini çok istemiş ve sevinmiştim fakat şuana kadar bildiğin kurusıkı atıyorlar ama Galatasaray taraftarı yalanı ,ihaneti ve olmayan yerine getirilmeyen vaadleri unutmaz.Biz febejeke taraftarı gibi koyun veya angut değiliz.Fatih Terim sadece sağlam maaş vaadiyle gelmemiştir eminim transfer konusunda bazı garantiler almıştır şuanda aklıma gelen ve beni umutlandıran tek şey Fatih hocanın zayıf kadroyu kabül etmemesi
Ftye şuan hiç transfer yapmasanda eleştiri getirmez ve çalışır hatta kadronun hepsi dağıtılsın bende altyapıyı oynatmak istiyodum der

Burak onun son şansı,onlada kapışırsa kimse görev vermez birdaha

Diğer takım taraftarından hiçbir farkımız yok, biz neysek onlar da o.. çünkü aynı toplumun çocuklarıyız; kardeşiz, kuzeniz, arkadaşız, hemşehriyiz…. Kendimize farklılık atfetmemizin gerçekle bağdaşır yanı yok… en güzel örneği, Burak’ın vaadlerine taraftarın çoğunluğunun kanması; ideolojik söylemle, hemde Galatasaray başkanına mezarlıkta omuz atmasına rağmen Eşref Hamamcıoğlu’nun ikinci olması; Nalga olayın sorumlusu Şardan’ın aday olması… Artık algı dönemi başladı ve kim daha iyi algı ile taraftar toplayabiliyorsa o beydir ağadır. Bu algı İnsanlığı bir çöküşe götürüyor maalesef..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt