Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.904
- 3.460
- 753
Satmadan alamayız muhabbetide çıktıysa transferi unutun arkadaşlar. 1-5 Eylül arası toplanalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle haklısın renktaş.Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam hocamız ilk kez Galatasaray camiasına 8 temmuz günü transfer olmuş , o nedenle hocayı duygusal bir kliple yarın açıklarlar bence
Ftye şuan hiç transfer yapmasanda eleştiri getirmez ve çalışır hatta kadronun hepsi dağıtılsın bende altyapıyı oynatmak istiyodum derşimdi açıkçası bu yönetimin gelmesini çok istemiş ve sevinmiştim fakat şuana kadar bildiğin kurusıkı atıyorlar ama Galatasaray taraftarı yalanı ,ihaneti ve olmayan yerine getirilmeyen vaadleri unutmaz.Biz febejeke taraftarı gibi koyun veya angut değiliz.Fatih Terim sadece sağlam maaş vaadiyle gelmemiştir eminim transfer konusunda bazı garantiler almıştır şuanda aklıma gelen ve beni umutlandıran tek şey Fatih hocanın zayıf kadroyu kabül etmemesi
şimdi açıkçası bu yönetimin gelmesini çok istemiş ve sevinmiştim fakat şuana kadar bildiğin kurusıkı atıyorlar ama Galatasaray taraftarı yalanı ,ihaneti ve olmayan yerine getirilmeyen vaadleri unutmaz.Biz febejeke taraftarı gibi koyun veya angut değiliz.Fatih Terim sadece sağlam maaş vaadiyle gelmemiştir eminim transfer konusunda bazı garantiler almıştır şuanda aklıma gelen ve beni umutlandıran tek şey Fatih hocanın zayıf kadroyu kabül etmemesi