Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 yıldır hazırlanan yönetim buysa vay halimize madem yapamıcan niye bol keseden sallıyorsun.Ön eleme maçına ne kaldı şurada sağ bek kötü sol bek yok orta saha yok bu 3 bölgeye takviye lazım kesinlikle.

Bugun bikac haber bekledigini soylemisti,dün gala sevgisi.flood yapacakmis,sorulara cevapta vercek.yeni gelismelerle ilgili bilgi toplamis oluruz dediydi.bugun bakalim ne diyecek

falçoyu alabilecek ekiplerden 1iydi

bu şerefsiz ittihad bizim paramızı verdi mi

images-10.webp

Hocanın 47 yıl önce bugün imza atması kulübün video yayınlaması ile birlikte bu akşam 19:05'te hoca açıklanır ve 1 günü daha böyle yerler. Yarında BAY açıklanır araya haftasonu girer ondan sonra bir adam almış olsan bile Çarşamba'dan önce gelemeyeceği için PSV maçına eldekiler ile ancak çıkarız.

--------------------Okan---------------------
-Yedlin-------Alpaslan----Marcaro---Ömer--
---------------------Aytaç---------------------
-------------Feghouli------Kılınç-------------
-----Kerem---------Mohamed-----Babel-----

diğer başkan adayları projelerimizi falan paylaşabiliriz demişlerdi. Umarım paylaşırlar, bunlar reklama, yatmaya falan gelmiş belli

Yönetimi tebrik ediyorum.
Seçilmeden önce taraftarın yüzde 98'inin oyunu alıp 20 günde hiçbir şey yapmadan bu güvenin yarısını heba ettiler.
Yağlı surat bile böylesini beceremedi.

Onyekuru isteyenler niye istiyor onyekurunun oynamasını düşünüyorsanız türk kontenjanını nerede kullanmayı düşünüyorsunuz? Ben eminim hoca istemiyor onyekuruyu , ne zaman elinde kaan gibi merih gibi ozan gibi stoper olur sağ beke mert müldür gelir o zaman anca düşünür. bunun daha gelecek senesi var seneye yabancı sınırı 7 olacak.

Cöp enes ünala bakin kendini birsey sanip milli takimda artist artist sus mus diyip adamin üstüne yürüyor 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt