- 21 Ocak 2010
- 73.055
- 51.461
- 5.003
şu dieng ile japon stoperi alsak bana yeter bu sezon.Dieng icin 7 milyona dustu diyolar kulubu biz 5 vermisiz galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu dieng ile japon stoperi alsak bana yeter bu sezon.Dieng icin 7 milyona dustu diyolar kulubu biz 5 vermisiz galiba
Psv macini kafada bitirmis bizimkiler o yuzden ağırdan aliyorlar. Ondan acelemiz yok dedimMakat bolgemizde top patladi patlayacak nasil acelemiz olmaz
Nasıl bir felakete sürükleniyoruz.Büyük resmi ilk gören kardeşimiz?Goz gore gore felakete dogru surukleniyoruz
Bir avuc insan harici bunu ongorebilen yok yazik Galatasarayima....
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl bir felakete sürükleniyoruz.Büyük resmi ilk gören kardeşimiz?![]()
Bu bana birqz abartılı geldi bir çay iç.Makat bolgemizde top patladi patlayacak nasil acelemiz olmaz
Hemen 1 demlik demleyeyimBu bana birqz abartılı geldi bir çay iç.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne guzel bir temenni insallah da boyle olur sn Gurzap, saygilar.2000'de Uefa kupasına giderken ilk turda en kolay gözüken rakip Bologna gelmiş, ama en zorlandığımız tur o olmuştu. Sonra daha zor gözüken rakipleri çok kolay şekilde geçtik.
İlk transfer olacak olan BAY için de benzer bir etki temenni ediyor, sonraki KAPların art arda gelmesini umuyorum.
Hic katilmiyorum. 2000'li senelerde Italya ligi dunyanin en iyi ligiydi. Bologna da gayet iyi ve sert takimdi2000'de Uefa kupasına giderken ilk turda en kolay gözüken rakip Bologna gelmiş, ama en zorlandığımız tur o olmuştu. Sonra daha zor gözüken rakipleri çok kolay şekilde geçtik.
İlk transfer olacak olan BAY için de benzer bir etki temenni ediyor, sonraki KAPların art arda gelmesini umuyorum.
aslında iki tane futbola yabancı sol bekimiz var: ömer,emreKeske 2 tane yabanci solbek alsak
hangi evrağı yetiştirmesek de yarına kalsa diye yönetim istişare halinde şu an.Barış Alper transferi ne oldu ?