Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Harroui
Morita (or Dİeng)
Koreli stoper
Berghuis

Total bonservis 15 milyon euroya çözülür.

Gedson'u da koyup bonservissiz ya da kiralık sol bek sağ bek alırsın.

Diagne, Luyindama, Feg ve Falcao'dan çıktığın anda da kulüpte 20 milyon euroluk bir rahatlama olur.

Zaman geçtikçe bu senaryo daha da zorlaşacak, fırsat transferleri sadece kiralık olacak.

2000'de Uefa kupasına giderken ilk turda en kolay gözüken rakip Bologna gelmiş, ama en zorlandığımız tur o olmuştu. Sonra daha zor gözüken rakipleri çok kolay şekilde geçtik.

İlk transfer olacak olan BAY için de benzer bir etki temenni ediyor, sonraki KAPların art arda gelmesini umuyorum.

2000'de Uefa kupasına giderken ilk turda en kolay gözüken rakip Bologna gelmiş, ama en zorlandığımız tur o olmuştu. Sonra daha zor gözüken rakipleri çok kolay şekilde geçtik.

İlk transfer olacak olan BAY için de benzer bir etki temenni ediyor, sonraki KAPların art arda gelmesini umuyorum.
Ne guzel bir temenni insallah da boyle olur sn Gurzap, saygilar.

Hic katilmiyorum. 2000'li senelerde Italya ligi dunyanin en iyi ligiydi. Bologna da gayet iyi ve sert takimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt