Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.734
- 14.929
- 1.498
Sol bek sağ bek 6 numara 8 numara 10 numara sağ kanat net lazın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorum yokBegenmedin mi
Simdi de tutulabilir.ki bu isin sonu 1 sene kiralanmaya gidiyor yine abi.ama agustosa kalmamali.kamp yapsin takimlaıkı sene once onyekurunun eksikliğini çok hissetmiştik. Alıp en kotu kenarda hamle oyuncusu olarak tutulabilirdi.
Barwa park mı olacaz. Formada guzel durmaz yalniz.Galatasaray’ın stadının isim hakkı ve forma reklamı için Barwa ile anlaştı Barwa, Galatasaray’ın formasında yer alacak. Stadın ismi de ‘Barwa Stadı’ olarak değiştirilecek. Anlaşmanın 5+5 yıllık olacağı ve gelirin 120 M $’ı bulabileceği iddia edildi. (Sabah)
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Onyekuru verir la o garantiyi.belcikada 1.5 sezonda mi ne 25 golu vardiŞu futbolcular hakkında nasıl gol garantisi verir gibi konuşuyorlar yahu. Ben kaç ekmek yerim onu hesaplayamiyorum.
Al sen Onyekuruyu ama istediği topları alamasın. Nasıl olacak?Onyekuru verir la o garantiyi.belcikada 1.5 sezonda mi ne 25 golu vardi
Istedigi toplari atacak birilerini bulsunlar,bana neAl sen Onyekuruyu ama istediği topları alamasın. Nasıl olacak?
Evet şut çeken orta saha oyuncusu istiyoruz. Yetti gari...Kıstas bu mu renktas isimden dolayı Allah aşkına izlemeden adamlara gelsin gelmesin demeyin adam ihtiyacımız olan tarz oyuncu hem dribbling yapan hem de şutör
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben yönetimsel bir şeyden bahsetmiyorum taraftar olarak bizim transferlere olan bakış açımızın rezaletini vurguluyorum.
X yabancı 29-32 yaş aralığında "oooo yaşlı ona bu kadar maaş mı verilir"
Y yabancı 20-25 yaş aralığında "ooo buna o kadar bonservis mi verilir"
Z yerli "yerli alınmaz aga bunların alayı çöp"
V anadolu yabancısı "çööööp"
Bu perspektiften bakarsak çıkmaz sokaktayız kimseyi alamicaz.
Yoksa yönetimi eleştirin eleştirmeyin dozunda olduğu sürece abartıya hakarete iftiraya kaçılmadığı sürece lafım yok.
Yok efendim borcsuzluk kağıdı yüzünden açıklanmıyor yok yabancı sınırı kararı bekleniyor yok oyuncu satılacak da o netleşecek bahane göt gibi herkeste var maşallah..
Zaten herkes aynisini soyluyor sosyal medyada.oncelikli mevkiler halledilip,sonra alınir onyekuru diyolar.babel,feghouli simdi elden cikarilirsa hemen gelir diyolarOnyekurudan ziyade, sağ kanat lzm önce. O bölge boş. Solda babel oynar kerem oynar. Sağda kimse yok emre k var o da kanat falan dğl bence. Feg desen mefta.
Takımın boş bölgeleri sag sol bek. Orta saha en az 3 tane. ve sag kanat. Buraları kapattıktan sonra kuru olabilir