Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu futbolcular hakkında nasıl gol garantisi verir gibi konuşuyorlar yahu. Ben kaç ekmek yerim onu hesaplayamiyorum.

Galatasaray’ın stadının isim hakkı ve forma reklamı için Barwa ile anlaştı Barwa, Galatasaray’ın formasında yer alacak. Stadın ismi de ‘Barwa Stadı’ olarak değiştirilecek. Anlaşmanın 5+5 yıllık olacağı ve gelirin 120 M $’ı bulabileceği iddia edildi. (Sabah)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Barwa park mı olacaz. Formada guzel durmaz yalniz.

Allahim yüzümüze gulse de şu bartug ve berkan forma sansi bulsa a takimda :( eren aydin zaten şans bulur.daha yusuf erdem gumus var,kimse farkinda degil boyle bi oyuncunun.sagbek,sag acik,sol acik oynuyo

Babacar kalp spazmı geçirmiş.

Onyekuru'yu almamak çok büyük hata.

Benzer profilde bırak siyahi kanat oyuncusunu Avrupalı bile yok gibi.

Olanlar da en az 10 milyon euro'dan başlıyor. BAY ile veya Kerem ile yerini doldurmayı düşünüyorsak büyük hata yapıyoruz.

33'lük Babel'e 2 yıl önce 10 milyon euro bağlamayıp Onyekuru'nun bonservisine yatırım yapsaydık her şey çok farklı olabilirdi.

Ben yönetimsel bir şeyden bahsetmiyorum taraftar olarak bizim transferlere olan bakış açımızın rezaletini vurguluyorum.
X yabancı 29-32 yaş aralığında "oooo yaşlı ona bu kadar maaş mı verilir"
Y yabancı 20-25 yaş aralığında "ooo buna o kadar bonservis mi verilir"
Z yerli "yerli alınmaz aga bunların alayı çöp"
V anadolu yabancısı "çööööp"

Bu perspektiften bakarsak çıkmaz sokaktayız kimseyi alamicaz.

Yoksa yönetimi eleştirin eleştirmeyin dozunda olduğu sürece abartıya hakarete iftiraya kaçılmadığı sürece lafım yok.

2-3 tane scout transferi yapsak fena olmaz

Onyekurudan ziyade, sağ kanat lzm önce. O bölge boş. Solda babel oynar kerem oynar. Sağda kimse yok emre k var o da kanat falan dğl bence. Feg desen mefta.

Takımın boş bölgeleri sag sol bek. Orta saha en az 3 tane. ve sag kanat. Buraları kapattıktan sonra kuru olabilir

Onyekurudan ziyade, sağ kanat lzm önce. O bölge boş. Solda babel oynar kerem oynar. Sağda kimse yok emre k var o da kanat falan dğl bence. Feg desen mefta.

Takımın boş bölgeleri sag sol bek. Orta saha en az 3 tane. ve sag kanat. Buraları kapattıktan sonra kuru olabilir
Zaten herkes aynisini soyluyor sosyal medyada.oncelikli mevkiler halledilip,sonra alınir onyekuru diyolar.babel,feghouli simdi elden cikarilirsa hemen gelir diyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt