- 5 Eylül 2014
- 87.336
- 74.123
- 4.513
jurnalcilik yapmayalım hekim beyraporlamazsan raporlarım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jurnalcilik yapmayalım hekim beyraporlamazsan raporlarım![]()
Yaw sen anlamiyormusun,her mac şike mi yaptilar dedim Hatay macini şike ile 7-0 kazandilar ve o şikeli mac yuzunden sampiyon oldular.O şikeci Tinercilerin 1 tane futbolcusunu bile istememe hakkim var isterse adam tertemiz olsun Sonunda o takimda oynamis.Tiner cekmis futbolcu istemiyorum.Bunu anlamak cok mu zor.Ronaldo kadroda olsaydi Robaldoyuda istemezdim.Ewt 18 asist 8 golün hepsi şike
NKBVASYaw sen anlamiyormusun,her mac şike mi yaptilar dedim Hatay macini şike ile 7-0 kazandilar ve o şikeli mac yuzunden sampiyon oldular.O şikeci Tinercilerin 1 tane futbolcusunu bile istememe hakkim var isterse adam tertemiz olsun Sonunda o takimda oynamis.Tiner cekmis futbolcu istemiyorum.Bunu anlamak cok mu zor.Ronaldo kadroda olsaydi Robaldoyuda istemezdim.
onyekuruyu 4 e almayıp alt lig topçusuna 1.5 vermek büyük hata gibi duruyor
Avrupa ile Türkiye arasındaki makas her geçen gün daha fazla açılıyor. Oyuncu yetiştiren, daha doğrusu oyuncu pazarlayan kulüp olmazsa tren kaçar bence.İşte tam olarak bir profesyonellik işi bu. Ama bizim uzun zamandır yöneticilerimiz profesyonellikten ziyade gönül bağına önem verdikleri için eş dost akraba vs ile iş yapıyorlar. Bu yüzden ben bizden "oyuncu yetiştiren" kulüp olmayı beklemiyorum. Buna müsait bir ülke ve sosyal yapımız yok.
NKBVAS
NKTVAS
Geçen sene de aynısı yasanmamismiydi ya.Galatasaray’ın stadının isim hakkı ve forma reklamı için Barwa ile anlaştı Barwa, Galatasaray’ın formasında yer alacak. Stadın ismi de ‘Barwa Stadı’ olarak değiştirilecek. Anlaşmanın 5+5 yıllık olacağı ve gelirin 120 M $’ı bulabileceği iddia edildi. (Sabah)
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
BendeNKBVAS
NKTVAS
?MIA KHALIFA HO
Begenmedin mi