Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ewt 18 asist 8 golün hepsi şike
Yaw sen anlamiyormusun,her mac şike mi yaptilar dedim Hatay macini şike ile 7-0 kazandilar ve o şikeli mac yuzunden sampiyon oldular.O şikeci Tinercilerin 1 tane futbolcusunu bile istememe hakkim var isterse adam tertemiz olsun Sonunda o takimda oynamis.Tiner cekmis futbolcu istemiyorum.Bunu anlamak cok mu zor.Ronaldo kadroda olsaydi Robaldoyuda istemezdim.

Yaw sen anlamiyormusun,her mac şike mi yaptilar dedim Hatay macini şike ile 7-0 kazandilar ve o şikeli mac yuzunden sampiyon oldular.O şikeci Tinercilerin 1 tane futbolcusunu bile istememe hakkim var isterse adam tertemiz olsun Sonunda o takimda oynamis.Tiner cekmis futbolcu istemiyorum.Bunu anlamak cok mu zor.Ronaldo kadroda olsaydi Robaldoyuda istemezdim.
NKBVAS
NKTVAS

onyekuruyu 4 e almayıp alt lig topçusuna 1.5 vermek büyük hata gibi duruyor

İşte tam olarak bir profesyonellik işi bu. Ama bizim uzun zamandır yöneticilerimiz profesyonellikten ziyade gönül bağına önem verdikleri için eş dost akraba vs ile iş yapıyorlar. Bu yüzden ben bizden "oyuncu yetiştiren" kulüp olmayı beklemiyorum. Buna müsait bir ülke ve sosyal yapımız yok.
Avrupa ile Türkiye arasındaki makas her geçen gün daha fazla açılıyor. Oyuncu yetiştiren, daha doğrusu oyuncu pazarlayan kulüp olmazsa tren kaçar bence.

Fatih hocanin onyekuruyu istememek gibi bi aptallik edecegini sanmiyorum.onyekuru 1 sene daha kiralanir

Galatasaray’ın stadının isim hakkı ve forma reklamı için Barwa ile anlaştı Barwa, Galatasaray’ın formasında yer alacak. Stadın ismi de ‘Barwa Stadı’ olarak değiştirilecek. Anlaşmanın 5+5 yıllık olacağı ve gelirin 120 M $’ı bulabileceği iddia edildi. (Sabah)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Geçen sene de aynısı yasanmamismiydi ya.

Ghezzal olayı olursa ki maliyetli olur
Biz zaten Feghouli Babel Falcao Diagne gibi yüksek maliyetleri gönderemiyoruz
Ghezzalı almak onuda o döngüye sokmak demek
20-25 arası maliyeti bir tık altta ve satış imkanı olan oyuncular almak gerek
Belhandaya verilen 8-10 milyon bonservis uçtu
Cavandayı bile sattık
Alırken özellikle maaşlar kontrollü olmalı

Barış Alper Yılmaz transferi bence son derece doğrudur tutar tutmaz ayrı konu ama takım gençleştirilmeli.

Asıl yaptığımız hata Onyekuru'yu almamak. 24 yaşında büyük potansiyel birini alacaksın. Gerekirse Feghouli'ye veya Babel'e lisans çıkartmazsın.

Dersin ki Babel Feghouli sizi takımda istemiyorum oynamayacaksınız. İster gidin ister kalın. Giderseniz gittiğiniz takımda alacağınız maaşın eksiğini ben kapatacağım.

Mesela babel bizde 3 alıyorsa yeni takımında 2 alıyorsa o aradaki 1'i ben vereceğim. Gene zarar edeceksin ama hiç olmazsa zarardan kar edeceksin.

Babel Feghuoli ve Falcao'dan bu yolla kurtulmamız lazımdı. Adamlara bunu dersen adamlar kalmakta diretmez. Zaten parasını alacak. Hepsinin kontratının son yılı.

İllaki kontrat alırlar. toplamda 10 alacaklarsa 6-7'e takım bulurlar. 3-4 de biz koyarız hepsinden kurtuluruz.

Hem yer açılır hem zarardan kar edersin. Hem de takımda yaşlı ve bitik adam kalmaz.

Sen bunu yapmıyorsun gidip Onyekuru'yu almıyorsun.

Üstüne gidip şampiyonluğu bize kaçırtan Emre Akbaba'ya zam yapıyorsun. Güzel şampiyonluğu kaçırttın tebrik ederim hediyesi.

Burak'ı desteklemekle yanlış yaptık. Eşref Başkanım doğru kişiydi. Gidişat hiç iyi değil. Kapa açıklamamalar zamlar vs.

Feghouli falcao diagne babel gitmeden transfer zormuş. Gelenler en fazla aytaç alpaslan tarzı adamlar olur. Bu seneden fazla umudunuz olmasın benden demesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt