Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maça 13 gün var ve ortada hiçbir şey yok. zaten şu saatten sonra transfer gelse de gedson dışında bir ismin oynaması imkansız. hadi onu geçtim hazırlık maçı yapmadık doğru düzgün, yardımcı hocalar yok. çok büyük rezilliğe doğru gidiyoruz kimse farkında değil.

Neymiş Gedson Fernandes Perşembe Günü İstanbul'da olacakmış .. !

Gedson Fernandes, Benfica'nın bugün yapilan idmanında yer aldı.

Ekli dosyayı görüntüle 129750
1625749801949.webp

HAYIRLI OLSUN !

Agustos basına kdar transfet yok anlaşılan. Hayırlısı olsun yine saçma sapan hazırlık kampı geçircez

maça 13 gün var ve ortada hiçbir şey yok. zaten şu saatten sonra transfer gelse de gedson dışında bir ismin oynaması imkansız. hadi onu geçtim hazırlık maçı yapmadık doğru düzgün, yardımcı hocalar yok. çok büyük rezilliğe doğru gidiyoruz kimse farkında değil.
Burada 1 haftadır birkaç kişi yazıyoruz sadece

gidişat hiç iyi değil, yangın zamanı geldi. herkes geçerken bir odun atsın

Sercan Dikme Haluk’un haberi doğrulamış. Ghezzal’ın menajeri 2,5 maaş verin bonservisini 2,5-3 bandına halledeceğim demiş.

1 tane olumlu haber yok bütün hevesimiz kursağımızda kaldı.Işıtan Gün nerede ne görevde belli değil.Bahattin Bey in fotoğrafı ne amaçla servis edildi.En büyük beklentim iletişim konusundaydı ama hiç sağlıklı bildirimler yapılmadı.Bunu transferlerin ve sponsorların nihayete erdirilememesine bağlıyorum.Başkan yardımcısı çıktı transferler ardarda gelecek yakında dedi.1 hafta oldu en küçük haber çıkmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt