Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya bişey bildiği yok ya da yönetimden bilinçli beklentiyi düşürme amaçlı olumsuzluk yapılıyor. ben 2.si olduğu düşüncesindeyim. herkes uçtu kaçtı ama bu transfer dönemi en leş dönemlerden biri olacak0 gelismeyle 2-3 gunde bir ayni seyleri soyluyo gala sevgisi.hep olumsuz.biten bisey yok.biten biseyin haberini de vermeyecek gibi zaten.resmi siteyi bekliyorum artık
yahu ghezal ile anlaşılır , leicester adamı satmak istiyor.bjk de bonservis ödeyecek para yok.biz de ödeyemeyiz bu transferi bu kadar olur kılan nedir anlamıyorum.tekrar mı kiralanacak adamGalasevgisi’nde anladığım Ghezzal ile anlaşılmış. Beşiktaş ile anlaşamazsa Leicester ile görüşeceğiz. Beşiktaş’ın son teklifi maç başı ile 2,25 olmuş. 1,75 garanti + max 500 binde maç başı şeklinde.
adamlar gider ayak valla iyi iş yaptı. bunlara kalsa hala aytaç alpaslanla anlaşıldı haberlerini okuyor olurduk. iş bitirme namına hiçbir şey yok adamlardacengiz aytaç ve alparslan'ı almasa aytaç hala idmanlara çıkmamıştı şuan net
yahu ghezal ile anlaşılır , leicester adamı satmak istiyor.bjk de bonservis ödeyecek para yok.biz de ödeyemeyiz bu transferi bu kadar olur kılan nedir anlamıyorum.tekrar mı kiralanacak adam
AL gruplarina kalmak icin 2 tur mu oynayacagiz 1 tur mu?