Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0 gelismeyle 2-3 gunde bir ayni seyleri soyluyo gala sevgisi.hep olumsuz.biten bisey yok.biten biseyin haberini de vermeyecek gibi zaten.resmi siteyi bekliyorum artık
ya bişey bildiği yok ya da yönetimden bilinçli beklentiyi düşürme amaçlı olumsuzluk yapılıyor. ben 2.si olduğu düşüncesindeyim. herkes uçtu kaçtı ama bu transfer dönemi en leş dönemlerden biri olacak

bugün de BAY bitmiş çok şükür.

Galasevgisi’nde anladığım Ghezzal ile anlaşılmış. Beşiktaş ile anlaşamazsa Leicester ile görüşeceğiz. Beşiktaş’ın son teklifi maç başı ile 2,25 olmuş. 1,75 garanti + max 500 binde maç başı şeklinde.

Biz gözümüzde çok büyütmüşüz bunları. Yok olmayacak gibi bunlardan, balık baştan kokar

Galasevgisi’nde anladığım Ghezzal ile anlaşılmış. Beşiktaş ile anlaşamazsa Leicester ile görüşeceğiz. Beşiktaş’ın son teklifi maç başı ile 2,25 olmuş. 1,75 garanti + max 500 binde maç başı şeklinde.
yahu ghezal ile anlaşılır , leicester adamı satmak istiyor.bjk de bonservis ödeyecek para yok.biz de ödeyemeyiz bu transferi bu kadar olur kılan nedir anlamıyorum.tekrar mı kiralanacak adam

yahu ghezal ile anlaşılır , leicester adamı satmak istiyor.bjk de bonservis ödeyecek para yok.biz de ödeyemeyiz bu transferi bu kadar olur kılan nedir anlamıyorum.tekrar mı kiralanacak adam

Menajeri bizle anlaşın 3 milyon €’ya bonservisini halledeceğim demiş. Dün Haluk Yürekli bugün Beşiktaş muhabirleri söyledi.

100 milyon Dolar'lık sponsorlarımız hazır, 10 günde transferleri bitireceğiz, seçilmeden evvel ilk 100 günlük program bildirisi yapıp; şeffaflıktan dem vurup kuvvetle muhtemel ise taraftar tepkisinden çekinildiği için futbolcu maaşlarını bile açıklayamayan yönetim şimdiden güven bunalımı yaşattı herkese.

Valla ne bok yiyolarsa yesinler yav.burak elmas fatih terime sarila sarila sezon biter👎

Galasevgisinden anladigimiz, kulup yonetmek kamera karsisina gecip konusmak kdr kolay dglmis. Psv macina kdr kadro buyuk oranda tamamlanacakti. Geldigimiz noktaya bak. 20sine kdr 2 oyuncu ancak gelecek.

Haziran sonunda sponsor sozlesmesi bitti. Gelmeden önce ön protokol yaptik denilen sponsorla 8 gundur gorusuyoruz sanirim, nasil ön protokolsa bu. Eşref doğru söylemis bu konuda anlasilan.

Psv macinda orta sahaya bakıp gülelim aglanacak halimize

Benim destegim de sevgim de guvenin oldugu yerde var,soz konusu Galatasaraysa.ben inancimi ve guvenimi kaybetttim.keske aysal baskan olsaydi,hocayla arasi iyi olsaydi

3-4 Milyon arası bonservis + 2.5 Milyon maaş ile Ghezzal süper olur en kötü teklif yapmamızla Beşiktaş'ın elini zayıflatırız.

abi sadece BAY mi?
GSevgisi:Ben baska duymadim
Abi imza asamasinda olan var mi?
Gsevgisi: 👍🏼
Abi stanciu Ince bitti mi?
Gsevgisi: ama öncelik degil
Baska gelisme var mi?
Gsevgisi: 3 tane var ama duymadim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt