Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak başkanınızın aday olmadan önce kapısını aşındırıp başkanlığa ikna etmeye çalıştığı herifler üzerinden diğer adaylara laf atma çabası net komik

yine rezil rüsva kanatlarla oynamayalim. hoca kerem'i yine yedek bekletip arda turanciliga devam eder + babel'i oynatir korkusu var. transfer sart.

Burak Elmas'ı genç kesim başkan yaptı.
Ben Burak Elmas'ı tanımam etmem. Yönetim listesi ve vaatlerinden dolayı seçilsin istedim. Oy verenler de bu yüzden verdi sonuçta. 40 oy gibi az bir farkla kazandı.
Bu söylemleri olmasa bence kazanamazdı.
Abarttığımı da düşünmüyorum. Bal gibi de bu ülkede yalan söylemek normal karşılanıyor artık.
Forumda bile var 10 güne bitmeyeceği belliydi artık hepsi yalan söylüyor alışın diyenlerden.

abartmışsın çünkü adam 10 gün içinde alınacak topçuları belirleyip anlaşma noktasına getiririz minvalinde konuştu, 10. gün hepsi idmana çıkmış olur demedi ki ayrıca 10 değil 15 olur, yalan söyledi diyecek kadar abartıcak bi durum yok ortada, sorunları çözene kdr görüşme yapmadık dese tmm da belli ki adamlar belirlenip görüşmeler yapılmış

bu cengiz ve aponun felan yatacak yeri yok,bizim şuan psv maçı 11 i üzerinden harıl harıl kritikler yapmamız gerekirdi.bu adamların gs yi bitirmek itibarsızlaştırmak için truva olarak geldiğinden eminim ispatlayamamda diyemeyecem çünkü herşey ortada adamların yapmadığı pislik rezillik kalmamış.

abartmışsın çünkü adam 10 gün içinde alınacak topçuları belirleyip anlaşma noktasına getiririz minvalinde konuştu, 10. gün hepsi idmana çıkmış olur demedi ki ayrıca 10 değil 15 olur, yalan söyledi diyecek kadar abartıcak bi durum yok ortada, sorunları çözene kdr görüşme yapmadık dese tmm da belli ki adamlar belirlenip görüşmeler yapılmış
Katılmıyorum, fakat inşallah bundan sonrası güzel olur.

Gedson'u alırız ya bir şekilde endişe etmeye gerek yok bence Gedson konusunda

Berkan Kutlu'yu çok isterim. Aliou Deng veya o yetenekte oyuncular için 7-8 milyonlar isteniyorsa. 2-3 milyon+ takasa Berkan gayet iyi olur. Çok fazla parlamadan ve dillenmeden uygun 2 milyona yada takasla Efe Tatli'yı da alırsak çok iyi iş yapmış oluruz.
2-3 vermez çavuş

Berkan Kutlu'yu nasıl alacağız beyler.
1 sene sözleşmesi kaldığı halde ve yabancı sınırı olmadığı halde Akbaba'yı 4.5M'a zorla aldık.
Bu Berkan'a da en az 4-5M ister.

4de9ee8adbf1c2ecb98225f5b52b406b1349625.jpg

fena olmadı sanki
yedlin+morena içime sinmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt