Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.619
- 110.662
- 4.878
burak başkanınızın aday olmadan önce kapısını aşındırıp başkanlığa ikna etmeye çalıştığı herifler üzerinden diğer adaylara laf atma çabası net komik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak Elmas'ı genç kesim başkan yaptı.
Ben Burak Elmas'ı tanımam etmem. Yönetim listesi ve vaatlerinden dolayı seçilsin istedim. Oy verenler de bu yüzden verdi sonuçta. 40 oy gibi az bir farkla kazandı.
Bu söylemleri olmasa bence kazanamazdı.
Abarttığımı da düşünmüyorum. Bal gibi de bu ülkede yalan söylemek normal karşılanıyor artık.
Forumda bile var 10 güne bitmeyeceği belliydi artık hepsi yalan söylüyor alışın diyenlerden.
Lan tamam rezan reyis gazımızı aldı da 1 saat geçince benim canım yine transfer haberi çekti. Kolpa molpa yazın farketmez inanmaya hazırım.
SHAKİRİLan tamam rezan reyis gazımızı aldı da 1 saat geçince benim canım yine transfer haberi çekti. Kolpa molpa yazın farketmez inanmaya hazırım.
Katılmıyorum, fakat inşallah bundan sonrası güzel olur.abartmışsın çünkü adam 10 gün içinde alınacak topçuları belirleyip anlaşma noktasına getiririz minvalinde konuştu, 10. gün hepsi idmana çıkmış olur demedi ki ayrıca 10 değil 15 olur, yalan söyledi diyecek kadar abartıcak bi durum yok ortada, sorunları çözene kdr görüşme yapmadık dese tmm da belli ki adamlar belirlenip görüşmeler yapılmış
paylaşıldıysa sorry
paylaşıldıysa sorry
paylaşıldıysa sorry
2-3 vermez çavuşBerkan Kutlu'yu çok isterim. Aliou Deng veya o yetenekte oyuncular için 7-8 milyonlar isteniyorsa. 2-3 milyon+ takasa Berkan gayet iyi olur. Çok fazla parlamadan ve dillenmeden uygun 2 milyona yada takasla Efe Tatli'yı da alırsak çok iyi iş yapmış oluruz.
Zor dedi ya Galasevgisi.kaan ayhan haberleri bir anda kesildi
twde italyaya baktım tek haber çıkmamış bugun
MaşallahAdam terminator yahu
Moreno da hoşuma gitmiyor![]()
fena olmadı sanki
yedlin içime sinmedi bir tek