Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.318
- 4.319
- 2.248
Şimdi Fırat Gunayer söyledi 10 m euro istemiş Lecister BJK'den.Üçe beşe bırakmazlar,ha sözleşmesinin son senesi ama uzatıp belki yeniden kiralık gönderebilirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyle bir durumda vekalet kimde? ışıtanda mı?öyle bir iyilik yaparlar mı bize yaw
Arda galibaoyle bir durumda vekalet kimde? ışıtanda mı?
seneye bitiyor kontratı galibafeg bari toparlansa biraz
bu sene de yaylanırsa seneye 1m euro bile veren cikmaz buna
feg bari toparlansa biraz
bu sene de yaylanırsa seneye 1m euro bile veren cikmaz buna
Bonservisten bahsetmiyorum ya maastan bahsediyorumseneye bitiyor kontratı galiba
Al benden de o kadar, bu Moreno hiç ama hiç içime sinmiyor.Dünyada sol bek kalmamış gibi Moreno peşindeyiz
toparlanırsa uzatırızBonservisten bahsetmiyorum ya maastan bahsediyorum
Toparlanmazsa 1m euro bile alamayacak bizden sonra, bu yuzden toparlanmasi lazim
Yok ebesinin şeyi Ekin.toparlanırsa uzatırız
Cengiz Ünder 1. ligte 6 gol 4 asist yaparak 4.8 milyona gitti Başakşehir'e. Zeki Çelik 1. ligten 2.5 milyona gitti Lille'e, Cenk Özkaçar 1.ligte 14 maç oynayarak 1.5 milyona gitti Lyon'a. Kısaca oyuncunun potansiyeline inanıyorsan ve ona rotasyonda ciddi süre vereceksen o para verilir. Ama bu parayı verdik bu oyuncuyu hoca rotasyonda ciddi süre vererek bu sene kullanmazsa o zaman ciddi eleştirilmeli ben olaya böyle bakıyorum.Adam 1. Ligde 8 gol 5 asist yapmış 34 maçta bu istatislikle 2m ediyorsa vah Galatasaray’ım vah sabaha kadar yellow friday yapalım 3 de 1 ini toplayamıuoruz verilen paranın
belhandayla bile uzatıyorduk son olaylar cıkmasaYok ebesinin şeyi Ekin.