Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservisten bahsetmiyorum ya maastan bahsediyorum
Toparlanmazsa 1m euro bile alamayacak bizden sonra, bu yuzden toparlanmasi lazim
Sağlam son bir kontrat yapmak gibi düşüncesi varsa bu sezon varlık göstermek zorunda. Bizde öyle bir kazandı ki bu kadar yeter diyip yatışa da geçebilir 5 yıllık kapı gibi sözleşmeden sonra. Ayrılmak istememesinden anladığıma göre 2. seçeneği düşünüyor gibi. Futbola başladığı Grenoble'ye falan bile dönebilir, 32 yaşından sonra bu fizikle kimse bunun futbol aklı var diyip para gömmez.

Hep aynı isimler dönüyo haber ve gelişmede yok zaten gelecek isimler için

Oyalama namına bu seferde falkao feg babel üzerinden bilinçli gidecek gidebilir haberleri çıkartıyolar

Yine kandırılıyoruz

Ümidim yok bu yönetimden. Bu sene kadro kuramazsak zaten gelecek sene kurmayı tamamen unutalım. Bankalar birliği ödemeleri başlayacak falan derken şimdikinden 3-4 kat daha kötü hale geleceğiz.

Psv maçları içinde kadro bildirmeye 1 hafta kaldı

Gsevgisi dahil herkes mazeret üretmeye başlamış transferler yetişmeyeceğe getiriyolar sözü üstü kapalı

Korkulan oldu bu kadroyla çıkıcaz maça şaka gibi

Ulan bunlar bile bizden iyi transferler yapiyor gaffayi yicem

Burada oyuncuyu 11 olarak yada ciddi bir rotasyon oyuncusu olarak görüyorsak mantık dışı değil. Mesela bu oyuncu Onyekuru yerine alındıysa ve onun gibi kullanılacaksa mantık dışı olmaz ama sadece kupada ve ligte de 3-5 maç oynaması için alınıyorsa seninle hem fikirim burada oyuncuya biçtiğimiz rol önemli.

Bu kadar yerlinin patladigi bir piyasada bizim için fazla lüks 11 düşünüyorsak da mantıklı degil... Tek atımlık kursunumuz var her transfer risktir elbette ama biz riski artırıyoruz bu şekilde . Bir de elimizde kerem diye bir çocuk var yerli genç aldığı sureyi de gayet iyi kullandı ..Daha ardası babeli feghoulisi ogulcani bu kadar kanat bollugunda ben daha net , ne vereceği belli bir adama para bağlanmasını tercih ederdim...
Ne bileyim bu saatten sonra olan oldu iyi çıkmasını ummaktan başka alternatifiniz yok..

ekin ve mozart üstatlar abartma sanatını icra ediyor sanmıştım başta sonradan gördümki yazdıklarını bir şekilde yaşıyoruz bir şekilde o distopyayın içine düşüyoruz .
müthiş öngörüye sahip iki büyük gsli çok geç farkına vardım maalesef
Oto boka kotu dersen illa biri tutar.Ustad ARif K gibi

Rondon, Rize'ye kadar düştü mü yav. Tam bizim lige uygun herif.

giphy.webp
bir aleme indim yalniz.yerde transfer,gökte yıldız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt