Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.a

Onyekuru'yu almıyor muyuz son haberler ne

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

henry yerine dedin renktaş ben mi dedim
berguis gelcekse yabancı alanı açılır zaten
ben de güncel rotasyon varken onyekuru lüx düşüncsindeyim. sag kanada yaratıcı vizyoner bir kanat bekliyorm.
sol kanat Kerem'in die bekliyorum zaten

Hoca Henry, Babel ve Kerem lüks olur diye, o 3 milyonu sag tarafa harcariz diye düsünüyorum. Ndao ve Halilin tek sene sözlesmesi kalmis ve disaridan adam getiremezcek, ikisinden birine parayi gömeriz.

Hoca Henry, Babel ve Kerem lüks olur diye, o 3 milyonu sag tarafa harcariz diye düsünüyorum. Ndao ve Halilin tek sene sözlesmesi kalmis ve disaridan adam getiremezcek, ikisinden birine parayi gömeriz.
halil neyse de ndao gelirse scouting departmanını kapatalım derim

sezon sonu en diri adamdı _??

Ne zaman diriymiş, son iki maç mı? Yahu sadece son iki maçta Avrupa şampiyonasına çağrılmak için varını yoğunu ortaya koydu ve yine beli dönmedi, yine vücudu el vermedi futbol oynamaya.. tüm sezonu da yatarak geçirmesine rağmen.. haa Allah var şut çekmeyi hala beceriyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne zaman diriymiş, son iki maç mı? Yahu sadece son iki maçta Avrupa şampiyonasına çağrılmak için varını yoğunu ortaya koydu ve yine beli dönmedi, yine vücudu el vermedi futbol oynamaya.. tüm sezonu da yatarak geçirmesine rağmen.. haa Allah var şut çekmeyi hala beceriyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
teklif gelirse yallah gelmezse makul bir hamle oyuncusu. bu budur rnektaş samki

As

Maalesef Onyekuru hocamla bir mesele yüzünden tartışmışlar. Karşılıklı takipten çıkmışlar. Hocam engeli basmış
Bu ne ergen gibi haraketler
Fatih hocaya yamuk mu yapmış ona göre safımızı secelim

Bu ne ergen gibi haraketler
Fatih hocaya yamuk mu yapmış ona göre safımızı secelim

Hocama sitem etmiş. Her maç kadroda Ömeri Akbabayı görmekten bıktım. Artık evlatçılığı bırak demiş. Sonrası malum

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Belhanda yıllık 1.8 milyon Euro kazanacak."

Hocama sitem etmiş. Her maç kadroda Ömeri Akbabayı görmekten bıktım. Artık evlatçılığı bırak demiş. Sonrası malum
O konuda haklı olması dısında kendisine de çok iyi şanslar vermişti o yeni geldiği üst üste gol attığı dönemler.
Sonra çöküşe geçti hırt bir de trip mi atıyo

Galatasaray’ın yeni yatırımı Rotterdamlı Abdou Harroui!​

Transferlerde ‘scout' ekibinden yoğun şekilde yararlanan Galatasaray, yeni hedefini belirledi: Abdou Harroui…

Hollanda'da Sparta Rotterdam formasını giyen 23 yaşındaki oyuncu için sarı-kırmızılılar uzun vadeli planlar yapıyor. ‘Scout' ekibinin önerisi olan Harroui'nin transferi, takımda gelişim sağlaması ve uzun vadede yüksek bir bonservis bedeliyle satılması üzerinde duruluyor.

Kulübü ile kontratı sezon sonunda bitecek yetenekli futbolcu için 3 milyon Euro dolayında bir teklif yapılması planlanıyor.(Sözcü)

Doğruysa en çok sevineceğim transfer bu olacak. Hadi inşallah başarırlar.

Transferlerde ‘scout' ekibinden yoğun şekilde yararlanan Galatasaray, yeni hedefini belirledi: Abdou Harroui…

Hollanda'da Sparta Rotterdam formasını giyen 23 yaşındaki oyuncu için sarı-kırmızılılar uzun vadeli planlar yapıyor. ‘Scout' ekibinin önerisi olan Harroui'nin transferi, takımda gelişim sağlaması ve uzun vadede yüksek bir bonservis bedeliyle satılması üzerinde duruluyor.

Kulübü ile kontratı sezon sonunda bitecek yetenekli futbolcu için 3 milyon Euro dolayında bir teklif yapılması planlanıyor.
(Sözcü)

Doğruysa en çok sevineceğim transfer bu olacak.

mükemmel 1 herif alabilsek keşke

Kulübü ile kontratı sezon sonunda bitecek yetenekli futbolcu için 3 milyon Euro dolayında bir teklif yapılması planlanıyor.
(Sözcü)

Doğruysa en çok sevineceğim transfer bu olacak.

yapmasi planlaniyor

hala yapamadik

Arda akbaba ne oldu, bu ikisi çok önemli bunlarla sözleşme yenilenmezse her maçı kazanıp tatsız tuzsuz heyecansız bir lig olur

Onyekuru attığı goller dısında gününde olmadığı zamanda saç bas yoldurur
Son vuruşu yapsa burda olmaz monaco da olur zaten.
Vefasızlık yapmıyorum tabi ama ilk 11'e niye giremiyorum diye şekil yapıyosa öteye uzayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt