Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl satıyoruz madem bizde tuttu niye diğer kulüpler istemiyor bu adamı? Biz 3 milyon için taksit pazarlığı yaparız diğer kulüpler 5'i 7'yi şak diye yatırır isteseler. Ya da Monaco neden tekrar denemiyor bu soruların cevabını arıyorum.
onyekuru mental problemleri olan bir adam en ihtiyaç duyduğumuzda takımı yalnız bıraktı. Maç içinde sürekliliği yok,bitiricilik yok ve asist özelliği hiç yok. olsada olur olmasada

Eğer kullandığımız 3 yerli oyuncu Kerem & Emre Kılınç ve Taylan olacaksa, sırasıyla
Gedson
Sol bek
Sağ kanat
Ve Omar 'ın sözleşmesinden çıkıp sağ bek

Transferleri yapılması gerekiyor. Tabii bir de iddialar doğruysa Luyindama 'nın sözleşmesinden çıkıp stoper transferi gündeme gelir. Yok basında adı geçen Berkan Kutlu / Kaan Ayhan gibi yerli oyuncular transfer edilirse oturur konuşuruz ama hiç ihtimal vermiyorum bu transferlere. Kaan Ayhan 'a talip oluyoruz peşimizden Trabzon & Beşiktaş haberleri çıkıyor Berkan 'a talip olsak malum takım taraftarı başkanları yerli zorunluluğu ile birlikte kapıyı 5 mil.€ 'dan açar bu şartlarda zor transferleri

Muslera
Transfer-Transfer-Marcao-Transfer
Taylan
Transfer-Gedson-E.Kılınç-Kerem
Mohamed

Tabii ben de isterdim Kerem değil Felipe Anderson 'u transfer edip onu ilk 11 'e yazalım ne bileyim adı geçen Florentino - Aliou Dieng gibi adamları Taylan yerine defansif orta sahaya yazalım, Emre Kılınç yerine gidip Hollanda 'dan Abdou Harroui 'yi getirelim filan. Ama bu yerli saçmalığı yüzünden büyük ihtimalle ilk 11 olarak kullandığımız 3 yerli oyuncu Kerem / Emre Kılınç ve Taylan üçlüsü olacak

Nasıl satıyoruz madem bizde tuttu niye diğer kulüpler istemiyor bu adamı? Biz 3 milyon için taksit pazarlığı yaparız diğer kulüpler 5'i 7'yi şak diye yatırır isteseler. Ya da Monaco neden tekrar denemiyor bu soruların cevabını arıyorum.
Her futbolcuya boyle dusunursen olme esegim olme.

4,16 milyon Euro’ya hamle oyuncusu mu? Dahası 35 yaşında kanat oyuncusu?
İroni yapmıyorsun dimi?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

naplim ya napalim kkor musun teklif gelirse satilir gelmezse napicaz var olan sozlesme ve verdiginiz paraya her gun agit mi yapicaz
coklu pozisyon uzaktan su gayet hamle oyuncusu da yapar sacmalama

onyekuru mental problemleri olan bir adam en ihtiyaç duyduğumuzda takımı yalnız bıraktı. Maç içinde sürekliliği yok,bitiricilik yok ve asist özelliği hiç yok. olsada olur olmasada
Adamın mental problemi olması normal değil mi yahu, her sene adamı alıyoz, veriyoz yalama oldu herif. 3 milyona bu adamı almamak çok büyük hata olur.

Her futbolcuya boyle dusunursen olme esegim olme.
Her futbolcu için konuşmuyorum 3 defa geldi bu adam. İlk sezon yarattığı etkiyi bi daha yaratamadı. Neden bu ısrar? Başka hiç bir kulübün geçmişinde böyle bumerang bir futbolcu olmamıştır

Her futbolcu için konuşmuyorum 3 defa geldi bu adam. İlk sezon yarattığı etkiyi bi daha yaratamadı. Neden bu ısrar? Başka hiç bir kulübün geçmişinde böyle bumerang bir futbolcu olmamıştır
son geldiğinde gayet de iyi başlamıştı sonra ne hikmetse haşmetlimiz birden kesti ve temposu düştü.

ayrıca annesini kaybetti , ben onyekuru'da ısrarcı olanlardanım.

onyekuru bu ligin buglarındandır.

sağ kanata da yaratıcı bir oyuncu alınmalı

ne yapsın adam biz almıyorsak en yakındaki teklife gider ben yönetime yazarım bunun hesabını
Bir hata yapmış hocayı silmek ne demek hemen
Olaylar anlatıldıgı gibiyse hem bu mevzudan hem ezeli rakibe gittiği için yazacaklarım daha başka olur

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bakin 22 yasinda bir cocuk annesini kaybediyor hemen akabinde korona oluyor , 6 ay monacoda bir 6 ay bizde . ben bu cocugun gecen sene potansiyelini gosteremedigini dusnuyorum egerki alirlarsa yaz kampiyla beraber bu sene bambaska bir onyekuru izliyecekmisiz gibi bir his var. 4 milyona alirsin 2 sene denersin baktin olmuyor 26 yasinda en az aldigin fiyata satarsin, bence vakit kaybetmemek lazim , hemen sozlesme imzalamaliyiz

son geldiğinde gayet de iyi başlamıştı sonra ne hikmetse haşmetlimiz birden kesti ve temposu düştü.

ayrıca annesini kaybetti , ben onyekuru'da ısrarcı olanlardanım.

onyekuru bu ligin buglarındandır.

sağ kanata da yaratıcı bir oyuncu alınmalı
Forvetin standart bi forvet olur gol yükünü tek başına kaldıramayacağını düşünürsün (mesela eren derdiyok) Onyekuru'yu alır koyarsın anlarım. Ama elinde Mohamed gibi hem genç hem de total bi forvet varken beslemen gerekirken sola Onyekuru'yu sağa Kerem/Oğulcan/BAY ya da o tip bi adamı koymayı planlıyorsan Mohamed'den vazgeçiyorum demektir. Onyekuru forveti besleyemiyor. Ayrıca ben bug olduğuna da artık inanmıyorum abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt