Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_20210703_174428.webp

Çağrılmasına gerek yok oynatmayacaklar zaten. Taylanın fıtığı daha önceden varsa rezalet bir olay zaten.
İşte onu diyorum bu sene Euro 2020’de oynar mıyım diye gitti. Her futbolcunun hayali kızamazsın? Şenol’un Gs kompleksini nerden bilsin?

Maçı izledim geriden çok hızlı çıkıyorlar. Hücum hattı çok hareketli. Bitmek bilmeyen bir enerjileri var. İleride tam saha pres uyguluyorlar. Hazırlık maçını 6-2 kazandılar. Defans hattı biraz sıkıntılı ama gerisi makine. Gerçekleri konuşmak gerekirse PSV'yi elememizi mucize olarak görüyorum. Bu sene yapılanmaya gidilip gerekli tavsiyeler yapıldıktan sonra yavaş yavaş bu seviyeye çıkacağız. Hedef UEFA olmalı.

İsterse 10 tane transfer olsun PSV maçına kadar uyum sorunları falan oldukça mümkün değil. O yüzden hayal dünyasından çıkıp bizi bu seviyeye kadar iten geçmiş başkanlara selamlarımı iletiyorum. Burak Elmas-Fatih Terim ortaklığında 2000 ruhunu yakalayacağımızı ama bunun için taraftarımızın sabretmesi gerektiğine inanıyorum.

Maçı izledim geriden çok hızlı çıkıyorlar. Hücum hattı çok hareketli. Bitmek bilmeyen bir enerjileri var. İleride tam saha pres uyguluyorlar. Hazırlık maçını 6-2 kazandılar. Defans hattı biraz sıkıntılı ama gerisi makine. Gerçekleri konuşmak gerekirse PSV'yi elememizi mucize olarak görüyorum. Bu sene yapılanmaya gidilip gerekli tavsiyeler yapıldıktan sonra yavaş yavaş bu seviyeye çıkacağız. Hedef UEFA olmalı.
rwd molenbeek'den daha dirençli olacagımızı düşünüyorum ben de

Adsnin yaptığı ve yapacağı transferler,tdsi yardımcı antrenörü gibi unsurlar bizim için önemli

Her kulüple aramız kötü silkeliyolar bizi oyuncu,td,antrenör isterken çoğu zamanda vermiyolar

Ads ile ft vasıtasıyla iyi ilişkiler içinde oluruz umarım,iyi topçular varsa seneye yoklarız çöpleride iteleyebiliriz,parada var belliki

Adsnin yaptığı ve yapacağı transferler,tdsi yardımcı antrenörü gibi unsurlar bizim için önemli

Her kulüple aramız kötü silkeliyolar bizi oyuncu,td,antrenör isterken çoğu zamanda vermiyolar

Ads ile ft vasıtasıyla iyi ilişkiler içinde oluruz umarım,iyi topçular varsa seneye yoklarız çöpleride iteleyebiliriz,parada var belliki
varmış. belhandaya 1.8 veriyorlarmış başkanları açıkladı

malen 2 atıp 2 attirsa, 1 golde kornerden falan atarlar. Bol gollü bir maç olur

Psv macina gedson baris falan yetisse dahi eleniriz ah baskan ah yok 10 gunluk sure onemli olan şampiyonlar ligi falan deniyordu yazık

İşte onu diyorum bu sene Euro 2020’de oynar mıyım diye gitti. Her futbolcunun hayali kızamazsın? Şenol’un Gs kompleksini nerden bilsin?
Galatasaray önceliğim olduğu için kizarim. Nihatin senolun milli takımı okadarda umrunda değil benim. Doğru düzgün kişiler gelene kadar enazindan

Şimdi elemeye bile yetişemiyor ışte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt