Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.216
- 41.844
- 3.413
Bu assombalonga tipik ligin icinden gecip seneye 3buyuklerden birine kapak atacak tipi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çağrılmasına gerek yok oynatmayacaklar zaten. Taylanın fıtığı daha önceden varsa rezalet bir olay zaten.bir daha milli takıma çağrılmam diye korkmuş olabilir mi acaba?
İşte onu diyorum bu sene Euro 2020’de oynar mıyım diye gitti. Her futbolcunun hayali kızamazsın? Şenol’un Gs kompleksini nerden bilsin?Çağrılmasına gerek yok oynatmayacaklar zaten. Taylanın fıtığı daha önceden varsa rezalet bir olay zaten.
rwd molenbeek'den daha dirençli olacagımızı düşünüyorum ben deMaçı izledim geriden çok hızlı çıkıyorlar. Hücum hattı çok hareketli. Bitmek bilmeyen bir enerjileri var. İleride tam saha pres uyguluyorlar. Hazırlık maçını 6-2 kazandılar. Defans hattı biraz sıkıntılı ama gerisi makine. Gerçekleri konuşmak gerekirse PSV'yi elememizi mucize olarak görüyorum. Bu sene yapılanmaya gidilip gerekli tavsiyeler yapıldıktan sonra yavaş yavaş bu seviyeye çıkacağız. Hedef UEFA olmalı.
Bende psv için aynı şeyi düşünüyorum.rwd molenbeek'den daha dirençli olacagımızı düşünüyorum ben de
varmış. belhandaya 1.8 veriyorlarmış başkanları açıkladıAdsnin yaptığı ve yapacağı transferler,tdsi yardımcı antrenörü gibi unsurlar bizim için önemli
Her kulüple aramız kötü silkeliyolar bizi oyuncu,td,antrenör isterken çoğu zamanda vermiyolar
Ads ile ft vasıtasıyla iyi ilişkiler içinde oluruz umarım,iyi topçular varsa seneye yoklarız çöpleride iteleyebiliriz,parada var belliki
malen yok boşuna hayal kurmayınmalen 2 atıp 2 attirsa, 1 golde kornerden falan atarlar. Bol gollü bir maç olur
neyin hayalini kuracam yamalen yok boşuna hayal kurmayın
Galatasaray önceliğim olduğu için kizarim. Nihatin senolun milli takımı okadarda umrunda değil benim. Doğru düzgün kişiler gelene kadar enazindanİşte onu diyorum bu sene Euro 2020’de oynar mıyım diye gitti. Her futbolcunun hayali kızamazsın? Şenol’un Gs kompleksini nerden bilsin?
14. olur ligdeTaylan - Aytaç
Psv öyle fark atacak takıma benzemiyor. Ajax olsa daha çok tirsardımmalen 2 atıp 2 attirsa, 1 golde kornerden falan atarlar. Bol gollü bir maç olur
varmış. belhandaya 1.8 veriyorlarmış başkanları açıkladı