- 2 Temmuz 2011
- 139.993
- 60.138
- 5.488
Yo bazen benim de eseksarayliligim tutuyo.hepimiz geçiyoruz bu yollardanayıp olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yo bazen benim de eseksarayliligim tutuyo.hepimiz geçiyoruz bu yollardanayıp olmuş
Diri ama ağır. Aytaç koşana kadar PSV'liler uçar burdahazırlık maçında aytaç baya diriydi neredeyse hepsi çöktü bi o kaldı ayakta.dinamo sanırım bayaa zayıf bi takım ,yanılmıyorsam spiker gerçek kadroyla maçımıza çıktıklarını söyledi.eğer dinamo zayıf bi takım değilse aytaçın performansı psv maçında diri oluşuyla defans ve ani hücumlarda faydalı olabileceğine inanıyorum.
dürüst olmam lazım ben aytaçtan o performansı beklemiyordum.fena oyuncu değilmiş.ligde çok katkısını göreceğime inancım oluştu allah nasip ederse tabii.eğer heyecan yapma fazla motive (gaz anlamında; çıkar parçalarız nefessiz kalırım gene koşarım tarzı)olmazssa ,psv maçlarında üstüne düşen performansı sağlar inşallah.
yanlız 10 gündür bu haberler dolanıyor hiç mi takip etmedi adam türkiye spor gündeminide bugün yalanlıyor.belliki mıçışlar oldu transferde böyle konuşarak sıvıyorLa o değil ışıtan italyada pazarlık yapiyor 3m euroya anlaştı şöyle böyle diye bir hafta boyunca gaza geldiniz. Herif italyaya ayak basmamış. Bi de bu haberleri yayanlara duyumcu diye tapiyorsunuz. Biraz silkelenip ne yapıyorum ben diye düşünün.
Türk Telekom sözleşmesinin bitmesini bekleyin denildi. Haziranda bitti gazetelerde twitterda haber var mı bu konu hakkında
Sponsor netleşti mi
o zaman orta sahada dursun bölgesinden ayrılmasın ayağı temiz güzel ve isabetli paslar attı,kaptığı topları dağıtsa o bile iyi kar olur.Diri ama ağır. Aytaç koşana kadar PSV'liler uçar burda
Teşekkürler Yıldız Holding. Teşekkürler Murat Ülkergodiva
taraftar mı suçlu oldu yineOrtalığı karıştırmak için çamur attılar , taraftar da arkasına bakmadan inandı. Bu kafayla çok karıştırırlar bizi devam edin siz.
Ortalığı karıştırmak için çamur attılar , taraftar da arkasına bakmadan inandı. Bu kafayla çok karıştırırlar bizi devam edin siz.