Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hazırlık maçında aytaç baya diriydi neredeyse hepsi çöktü bi o kaldı ayakta.dinamo sanırım bayaa zayıf bi takım ,yanılmıyorsam spiker gerçek kadroyla maçımıza çıktıklarını söyledi.eğer dinamo zayıf bi takım değilse aytaçın performansı psv maçında diri oluşuyla defans ve ani hücumlarda faydalı olabileceğine inanıyorum.

dürüst olmam lazım ben aytaçtan o performansı beklemiyordum.fena oyuncu değilmiş.ligde çok katkısını göreceğime inancım oluştu allah nasip ederse tabii.eğer heyecan yapma fazla motive (gaz anlamında; çıkar parçalarız nefessiz kalırım gene koşarım tarzı)olmazssa ,psv maçlarında üstüne düşen performansı sağlar inşallah.

hazırlık maçında aytaç baya diriydi neredeyse hepsi çöktü bi o kaldı ayakta.dinamo sanırım bayaa zayıf bi takım ,yanılmıyorsam spiker gerçek kadroyla maçımıza çıktıklarını söyledi.eğer dinamo zayıf bi takım değilse aytaçın performansı psv maçında diri oluşuyla defans ve ani hücumlarda faydalı olabileceğine inanıyorum.

dürüst olmam lazım ben aytaçtan o performansı beklemiyordum.fena oyuncu değilmiş.ligde çok katkısını göreceğime inancım oluştu allah nasip ederse tabii.eğer heyecan yapma fazla motive (gaz anlamında; çıkar parçalarız nefessiz kalırım gene koşarım tarzı)olmazssa ,psv maçlarında üstüne düşen performansı sağlar inşallah.
Diri ama ağır. Aytaç koşana kadar PSV'liler uçar burda

La o değil ışıtan italyada pazarlık yapiyor 3m euroya anlaştı şöyle böyle diye bir hafta boyunca gaza geldiniz. Herif italyaya ayak basmamış. Bi de bu haberleri yayanlara duyumcu diye tapiyorsunuz. Biraz silkelenip ne yapıyorum ben diye düşünün.
yanlız 10 gündür bu haberler dolanıyor hiç mi takip etmedi adam türkiye spor gündeminide bugün yalanlıyor.belliki mıçışlar oldu transferde böyle konuşarak sıvıyor

Türk Telekom sözleşmesinin bitmesini bekleyin denildi. Haziranda bitti gazetelerde twitterda haber var mı bu konu hakkında
Sponsor netleşti mi

Okadar transfer dönemi takip ettim bu kadar dağınık bu kadar çok saçma sapan isim çıkan
dönem görmedim bir üç dört oyuncu etrafında döner geçte olsa alırdık.
zibilyon tane adam ismi çıkıyor hiç bir hareket yok bu yönetimden ben umudumu kestim.
Seneye seçim olana kadar bunlardan tek beklentim yüksek maaşla klübe adam sokmasınlar

çok çabuk galeyana geliyoruz bi de yakalım isterseniz

Nedim Bajrami den yetenek akıyor
Teknik iyi mücadelede var
İzlemek takip etmek lazım

gedson ve arkadaşı ya da poulinho veya başka sağlam topçu gelmezsse,orta sahamız aytaç emre kılınç olacak psv maçında ha birde ömer bayraminho var.bu üçlüyle çıkarız pisve iyntovın karşısına :) ağlanacak hale gülüyoruz sinirden.ömer bayram yaw adam gs forması giyiyor hey süper kupayı realin elinden alan uefayı alan koca köklü klüp ömer bayramla ilerliyor.

vallahi bunu düşman yapar.yeminle bunu gs ye düşman yapar.vallahi gs düşmanı olsam td olarak ömer bayramları sabrileri oynatmazssam sen nasıl düşmansın derler.senede 3 maç oynayacak emre taşdemirler kadrolarda yer alıyor.gs ye bundan daha büyük hançer olabilir mi?

Ortalığı karıştırmak için çamur attılar , taraftar da arkasına bakmadan inandı. Bu kafayla çok karıştırırlar bizi devam edin siz.

Taraftar inanmaktan çok araştırılsın dedi.Çıkar dersin böyle bir şey yok olur biter.

mustafa muhammed olayını hiç konuşmuyoruz ama o sözleşme bizi rehavete sokup devre arası bedava kaparız oyunu varsa ve düşersek mısır klübü opsiyonu kullanmadığımız günün diğer günü 15-20 ye avrupaya satar.inşallah bi oyun değildir gerçekten kaybolmuştur sözleşmesi ve kaybolmuşssa bile inşallah opsiyon neyse öder alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt