Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesajı yazarken tam da bu geçmişti aklımdan da uzatmak istememiştim, Terim olaya dahil olmuştur belki. Benden çok yaşayacaksınMuhtemelen kur sabitleme olayından sonra soz verildi sozlesme konusunda. Yoksa kimse bu kadar gereksiz bir oyuncu ile sozlesme yenileyecek kadar aklini kaybetmemistir. Sozlesmesi bitmesine rağmen tek bir kuluple adi anılmadi gecen sezondan beri.

Rus kulupleri bile bizden daha iyi yönetiliyor her açıdan.
kutucuyu biz alsakya
fm de takıma aldım yardırıyordu herf reel de olmamış demekosuruk bi herif gibi hollandaya gitmiş oynatmamışlar doğru düzgün:3838:
Çünkü Işıtan Gün ile Keçiörengücü arasında yapılan anlaşması sonrasında başka bir menajer grubu devreye girip yetkilerini Galatasaray'a dayandırıp, oyuncunun menajeriyle 5 yıllık ücret üzerinde anlaşmıştı. Hem Burak Elmas hem de Işıtan Gün bu olay karşısında şaşkınlık yaşarken, bu süreçte Barış Alper Yılmaz'ı Fenerbahçe'ye götürmek isteyen başka bir grup da ortaya çıkmıştı.Işıtan Gün-BAY konusunda Burhan Can bir haber paylaşmış. Gerekirse konusu da açılabilir. Ortalığı karıştıran Gökmen Özdemir. Mostafa konusunda da ortalığı karıştırmıştı.
![]()
Galatasaray'da transferler neden KAP'a bildirilmedi?
Galatasaray'da son bir haftadır büyük bir Barış Alper Yılmaz bilmecesi yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulüple Ankara temsilcisi yaklaşık bir hafta önce her konuda anlaştı, iş bir tek KAP bildirimine kaldı ve peki neden henüz KAP açıklaması gelmedi?ajansspor.com
Duyum mu geldi alikemalim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
becerebilirlerse o kadar transfere ihtiyaç var7-8 ilk 11 ha
ben transferde durumun kesat olduğuna inanmıyom (anlaşılan herifler mutlak war) ama 7-8 tane ilk 11e arkut arkay dahi itibar etmez