Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.615
- 110.659
- 4.878
su içiyordum zor tuttumBaskan birak kurbani sira gecelerini. Hava kursun gibi agir, gs buyuk cenderelerden geciyor. Vur yumrugu masaya artık.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su içiyordum zor tuttumBaskan birak kurbani sira gecelerini. Hava kursun gibi agir, gs buyuk cenderelerden geciyor. Vur yumrugu masaya artık.

Neden geziyor ki?bu sıcakta batmana gelmek de ne bileyim...
haberim olsa giderdim yeni gördüm benim eve arabayla 5dklık mesafe .
Umut Güneş'te uyuyor.İçeriye transfermarkt profilini koymuş. İlk oynadığı pozisyon Merkez Orta Saha, ikinci pozisyon On Numara, üçüncü pozisyon Ön Libero. Sadece Berkan Kutlu uyuyor.
Cumhurbaşkanı olacak allahın izniyleNeden geziyor ki?
Sebep ne yani siyasiler gibi teşekkür turuna mı çıkmış yoksa itibar görmekten mi hoşlanıyor?
valla bilmiyorum hiçNeden geziyor ki?
Sebep ne yani siyasiler gibi teşekkür turuna mı çıkmış yoksa itibar görmekten mi hoşlanıyor?
Sanırım yurt dışında kamp iptal olduğu için.Aris ten k.pasaya
Seçim öncesi sözlerini ve seçim sonrasını düşünürsek epey cumhurbaşkanı videosu izlemiş gibiCumhurbaşkanı olacak allahın izniyle
Umut Güneş'te uyuyor.
Hayirdir genel secimlere mi hazirlik
Sonra yangınSon 43 dakika
Tamam.Kolpacı
Sana demedimTamam.
Hepsinin bokunda boncuk var ondan dolayı uzatıyoruz.Hayır bizim oyuncuların neden sözleşmesi bitiyor onu anlamıyorum her sözleşmesi bitenle sözleşme uzatmaya çalışıyoruz. Arda'si Taşdemir'i Ömer'i Akbaba'sı oldu olacak Şener 'i de elden kaçırmasaydık keşke şöyle 3 senelik 8-9 mil. lira maaş alacağı bir sözleşme verirdik nasıl güzel biraz daha Galatasaray 'ın parasını yemeye devam ederdi
Şöyle Donk 'la Linnes 'le filan da ömür boyu sözleşme uzatalım futbolu bırakana kadar devam etsinler bizimle. Daha sezon başlamadan keşke Fatih Terim 'le devam etmeseydik diyoruz bu duruma geldik artık
Nerde ergen var topluyor bunlar da. 2 tanesi tutsa tamam işte