Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapılacak en iyi transferlerle bile, sonraki iki turun favorisi olamayız. Hiçbir Türk takımı olamaz. En az 3-5 yıl daha bu böyle gidecek, sonrası da meçhul...

Ha, kazanmak için ille favori olmak gerekmiyor, ayrı konu...
Favorisi oluruz demedim zaten. Bizim Türk takımları böyle elemelerde her zaman favori oldukları maçları kaybetmiştir. Bize karşı favori olmayan takımlar bizi çoğunlukla elediyse biz de yapabiliriz. Yani Vardar Fener'e, Ostersund bize, Rio Ave Beşiktaş'a karşı favori miydi? Dediğin gibi kazanmak için illa favori olmak gerekmiyor. Yani dediklerinin hepsine katılıyorum.

O zaman açıklamada sorun yok transferi. Lisans sonra da çıkardı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tudora da borç varmış
yurtdışından adam almada sorunu teşkil eden husus bu olabilir ya da vergi borcu yüzünden bi mevzu vardır. çünkü ft falan da açıklanmadı henüz

tudora da borç varmış
yurtdışından adam almada sorunu teşkil eden husus bu olabilir ya da vergi borcu yüzünden bi mevzu vardır. çünkü ft falan da açıklanmadı henüz
Arda , akbaba, Terim açıklanmadı. Seçimden 1 gün önce ömer, emre açıklandı. Aynı durumda hepsi

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın hocam açıklanır arkasından arda akbaba salarlar. Pazartesi transferler akmaya başlar

Favorisi oluruz demedim zaten. Bizim Türk takımları böyle elemelerde her zaman favori oldukları maçları kaybetmiştir. Bize karşı favori olmayan takımlar bizi çoğunlukla elediyse biz de yapabiliriz. Yani Vardar Fener'e, Ostersund bize, Rio Ave Beşiktaş'a karşı favori miydi?
İyi de adam güçlü rakiplerden bahsetti diye kurduğun cümle, sanki ortalığı silip süpürecek kadro kuralabilirmişiz gibi anlaşılıyor. Yazdığın mesajı bir kez daha oku istersen...

E5T28lDWYAMM0rV

Lan tamam rezan reyis gazımızı aldı da 1 saat geçince benim canım yine transfer haberi çekti. Kolpa molpa yazın farketmez inanmaya hazırım.

geç kalınmış bir şey yok

geç kalınırsa yakarız yangını

ama saatler geçi göstermiyor henüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt