Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut Burak Baskanim,Rezzan Bey ile bizi 2. Kez kandirdi 3.ye kandirirsa soverim artik

Aslinda yabanci agirlikli transferler istiyordum. Ancak onumuzdeki 3 sezonda devreye girecek organize, vahsi ve ilkel kotuluge karsi birseyler yapmamiz gerekiyor. Birkac saglam genc yerli alirsak yabanci kisitlamasi Turk futbol tarihinin coplugundeki yerini alir. Bu nedenle ismi gecen yerli transferlerini destekliyorum.

Berkan Kutlu'yu çok isterim. Aliou Deng veya o yetenekte oyuncular için 7-8 milyonlar isteniyorsa. 2-3 milyon+ takasa Berkan gayet iyi olur. Çok fazla parlamadan ve dillenmeden uygun 2 milyona yada takasla Efe Tatli'yı da alırsak çok iyi iş yapmış oluruz.

Boş yapmayın ya bi zahmet.
Madem öyle, Metin Öztürk'ün ya da Hamamcıoğlu'nun suçu neydi? Onlar bilmiyorlar mıydı ''10 günde transferleri bitireceğiz, GS tarihinin en yüksek bütçeli sponsoru da hazır'' demeyi?
Bu vaatleri sunmasaydı yüzde 99 Hamamcıoğlu kazanacaktı.

Bu eleştirileri sonuna kadar hak ettiler, lafımın da arkasındayım.
Önce sözlerini tutamadılar, sonra da bununla alakalı 1 hafta açıklama yapmayıp ortadan kayboldular. Çıkıp daha önce ''durum beklediğimizden daha kötü ama uğraşıyoruz'' minvalinde bir açıklama yapsalardı tek kelime etmezdim.
Gözümde 2-0 geriye düştüler. Dilerim bundan sonra böyle amatörlükler görmeyiz.

Ha mevcut ülke ikliminin de etkisiyle yalan söylemeyi normal karşılayan bünyelerin bunu anlamasını beklemiyorum, bunu da belirteyim.

Transferler yetismedigi icin hazirlik maclarini iptal etmis bence hoca
10unda basliyor hazirlik maclari 10una kadar en az 4 kap gelir
rezanın açıklamasına bakılırsa pazartesi kap gelme ihtimali yüzde 80 şahsi fikrim ama yüzümüzü güldürecek isimler olmayabilir.arda emre barış alper.kuru istanbulda olsada bence hala pazarlıkta küçük detaylar kalmıştır son nokta hafta bitimini bulabilir.gedsonu korkarımki benfica cl maçımızın olduğunu bilmesinden dolayı ve acil lazım bi oyuncu olduğunu bildiklerinden bu durumun avantajını kullanacaklardır ,buyüzden ayın 17 ne kadar terim pazarlığa engel olmaz ama bizim istediğimiz opsiyona okey vermezsse benfica malesef gedsonu 1 yıl opsiyonsuz kiralama yoluna gideriz mecburen.

Berkan Kutlu'yu çok isterim. Aliou Deng veya o yetenekte oyuncular için 7-8 milyonlar isteniyorsa. 2-3 milyon+ takasa Berkan gayet iyi olur. Çok fazla parlamadan ve dillenmeden uygun 2 milyona yada takasla Efe Tatli'yı da alırsak çok iyi iş yapmış oluruz.

dieng ve berkan beraber gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt