Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11. Ayrıca bu saçma sapan uygulanması düşünülen 8+6 kuralından sonra bir tane Türk tecrübeli bir kaleci ile de görüşüldüğünü biliyorum. İlk başlarda daha genç bir kaleci düşünülüyordu. Ayrıca Onyekuru da bu kuraldan dolayı ikinci plana otomatik olarak düşmüş oldu ama görüşülüyor.

11. Ayrıca bu saçma sapan uygulanması düşünülen 8+6 kuralından sonra bir tane Türk tecrübeli bir kaleci ile de görüşüldüğünü biliyorum. İlk başlarda daha genç bir kaleci düşünülüyordu. Ayrıca Onyekuru da bu kuraldan dolayı ikinci plana otomatik olarak düşmüş oldu ama görüşülüyor.
Galasevgisi bu nerde olsa tanırım

Belçika'da Doku 'yu izliyorum da Dribling yapabilen oyuncu ne kadar güzel bişey değil mi ? bizim oyuncu profilimiz kesinlikle dribling yapamayan oyunculardan kurulu takım

Feghouli / Arda gibi oyuncular koşmaktan aciz durumda yani 10 metre sprint atsalar keni kendine devrilirler Onyekuru Kerem gibi oyuncular da tamam hızlı attı mı giden oyuncular da karşısında duba olsa koşup koşup ona takılır hani

Allahını seven 16/17 Bruma gibi dribling yapabilen çalım atabilen bir kanat oyuncusu getirsin şu takıma

Tüm maçları izleyemedim ama izlediklerim arasında en beğendiğim oyuncu Renato Sanchez oldu. Dikine gidebilme, fiziksel güç, defans, şut her şey var bu adamda. Bayern nasıl bırakmış anlamadım.

Transfermarkt değeri 30 milyon Euro. 20’ye gitmiş Lille’e. Gedson 15 ise bu adam 50 eder bence.

Belçika'da Doku 'yu izliyorum da Dribling yapabilen oyuncu ne kadar güzel bişey değil mi ? bizim oyuncu profilimiz kesinlikle dribling yapamayan oyunculardan kurulu takım

Feghouli / Arda gibi oyuncular koşmaktan aciz durumda yani 10 metre sprint atsalar keni kendine devrilirler Onyekuru Kerem gibi oyuncular da tamam hızlı attı mı giden oyuncular da karşısında duba olsa koşup koşup ona takılır hani

Allahını seven 16/17 Bruma gibi dribling yapabilen çalım atabilen bir kanat oyuncusu getirsin şu takıma
Bruma gözden düşmüş tutup getirelim bende özledim böyle kanatları.

Fatih terimin sisteminde kanat oyunculari iceriye girip beklere yer acar yani kanatlar pek cizgide kalmiyor ve calim atma sanslarida pek kalmiyor böylece 😅

eğer 10 numara alınmayacaksa 4-4-2'ye geçmek lazım....

Defans hattı öyle yada böyle belli

orta ikili biri alabilirsek Gedson ve Taylan

iki kanat içinse en azından bir tanesinin pasör özelli çok iyi olmalı ve bir tanesi ise çalımları iyi olmalı

Forvette ise Mohammed ve Onyekuru

evet Onyekuru diyorum çünkü tam bir golcü gibi kendisi...

ilk geldiği sezon bir Kayserispor maçında çift forvette oynamıştı ve o maçta ya 2 yada 3 gol atmıştı....hızı sayesindede çok penaltıda çıkartır ve Mohammed için çok iyi bir partner olur....

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

geleli 1 hafta olan elma yönetimine laf edenler 2.hırsız apo ve cengize giydirseler iyi olacak çünkü öyle böyle boşaltmamışlar kasayı

mali kongrede görecez zaten

Güya Galatasaray hesapları.Hepsi beğeni para peşinde.Salağın biri ortaya bir şey atıyor hepsi aynı anda paylaşıyor.

henry'i almamak şu haliyle ..... olur. Daha önce de demiştim performans düşüklüğü sonucu alınan bu karar ciddi pişmanlık getirecektir.

Muslera,marcao,kerem,mohamed

Bu 4 oyuncu harici koca bir çöplük olmuş durumda kadro

Bakın da kusun

Tüm maçları izleyemedim ama izlediklerim arasında en beğendiğim oyuncu Renato Sanchez oldu. Dikine gidebilme, fiziksel güç, defans, şut her şey var bu adamda. Bayern nasıl bırakmış anlamadım.

Transfermarkt değeri 30 milyon Euro. 20’ye gitmiş Lille’e. Gedson 15 ise bu adam 50 eder bence.
Ama Renato 'nun Euro 2016 'dan sonra ta Lille 'ye gidene kadar büyük bir kayıptı hani Lille 'ye transfer olduğu ilk sezonda da bu durumuyla çok alakası yoktu. Zaten Euro 2016 'dan sonra tutunabilmiş şu performansını gösterebiliyor olsaydı büyük ihtimalle EPL 'de Pogba 'nın filan partneriydi şimdi

Ama şu anda gerçekten fiziksel olarak korkunç bir seviyede hemen hemen her rakibine karşı fiziksel üstünlük kurdu boğa gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt