Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer 10 numara alınmayacaksa 4-4-2'ye geçmek lazım....

Defans hattı öyle yada böyle belli

orta ikili biri alabilirsek Gedson ve Taylan

iki kanat içinse en azından bir tanesinin pasör özelli çok iyi olmalı ve bir tanesi ise çalımları iyi olmalı

Forvette ise Mohammed ve Onyekuru

evet Onyekuru diyorum çünkü tam bir golcü gibi kendisi...

ilk geldiği sezon bir Kayserispor maçında çift forvette oynamıştı ve o maçta ya 2 yada 3 gol atmıştı....hızı sayesindede çok penaltıda çıkartır ve Mohammed için çok iyi bir partner olur....

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedson - Taylan - Aytaç - Kılınç
------Onyekuru - Mohamed

Ortadaki isimler transfere göre değişebilir ama oyuncu tipleri değişmezse bu formül süper lig için ideal bir formasyon bence de. Zaten o 4'lü sahada sürekli serbest rolde birbirlerinin açıklarını kapatarak oynar.

alin size Bomba Haber:

MOSTAFA MOHAMED FATIH TERIMI TAKIPTEN CIKARDI

Berkan haberleri nerden çıktı. Alanyadaki Berkanın oyunu hoşuma gidiyordu harbiden. Tempolu bir oyuncuya benziyordu. Salihten iyidir

Onyekuru yu istediğimiz fiyata alabilmek için blöf mü yapıyoruz acaba ?

------Onyekuru - Mohamed

Ortadaki isimler transfere göre değişebilir ama oyuncu tipleri değişmezse bu formül süper lig için ideal bir formasyon bence de. Zaten o 4'lü sahada sürekli serbest rolde birbirlerinin açıklarını kapatarak oynar.
Heis sen değerli ve eski bi üyesin ama kadroyu gördükten sonra sormak zorundayım

Neden futbol

Fatih terimin sisteminde kanat oyunculari iceriye girip beklere yer acar yani kanatlar pek cizgide kalmiyor ve calim atma sanslarida pek kalmiyor böylece 😅
Kanatta ters ayaklı oyuncu oynatmanın mantığında daha teknik, çalım atabilen, çevre kontrolü iyi, şut becerisi olan oyuncular vardır. Düz ayaklı futbolcu için öncelikli opsiyon sıfıra inip içeriye orta kesmektir. Terim ne düşünüyor bilemem ama Henry zaten çizgiye yakın konuşlanmış 2. forvet gibi oynuyor, kanat oyuncusu diye nitelemek bile hata...

henry'i almamak şu haliyle ..... olur. Daha önce de demiştim performans düşüklüğü sonucu alınan bu karar ciddi pişmanlık getirecektir.

Bana annesinin vefatından sonraki partiye katılma olayından dolayı bu çocuktan artık hayır gelmez düşüncesinden kaynaklı soğuk bakılıyor forumda gibi geliyor.yoksa en ölü ve problemler yaşadığı monacoda maç kondisyonu görmeden haliyle goller ve asistler yapmış oyuncu eğer gelirse ikinci defa sağlam bi kamp görecek kurunun rakiplerin kabusu olacağı bence apaçık belli

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Heis sen değerli ve eski bi üyesin ama kadroyu gördükten sonra sormak zorundayım

Neden futbol
Ne açıdan? Babel-Feghouli-Kerem ve kanat Onyekuru gibi oyunun tek yönünü oynayan oyunculara nazaran 4 adet çift yönlü oynayabilen önünde de hareketli 2 forvetle işleyen bir sistemi önce de defalarca denedik ve sonuç aldık.

berkan olayı cok zor bence alanyanın başkanı malum şikeci herif anında yalı çocuguna söylemiştir fiyat yükseltin diye

------Onyekuru - Mohamed

benim anlamadığım zaten bu Onyekuruyu neden hiç Forvette denenmez?...Guardiola o yüzden çok seviliyor..oyuncuları sadece bir pozisyonda değil neredeyse iki üç pozisyonda oynattığından...bizde böyle yapmalıyız yine....zamanında Fatih Hocada çok yapıyordu bunu...Suat zamanında ofansif ortasahaydı onu defans önünde oynatmaya başlatınca dahada iyi oldu, Ümit 3-4 pozisyon birden oynardı Forvet bile, en son ise Riera...Sol açık olarak geldi ve sonradan solbek olarak süper oynadı...Onyekuruda böyle olur bence....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

------Onyekuru - Mohamed

Gedson çizgide oynamaz sürekli içeri geçer arkadaki bek yıpranır

Gedson çizgide oynamaz sürekli içeri geçer arkadaki bek yıpranır
Oyuncuyu sağa yazmak çizgide oynaması anlamına gelmiyor. Bu tipte oyuncular sahada pozisyonuna göre her formasyonu oynayabilecek konumdalar. Sonuçta sistem dediğimiz de böyle oluyor.

Bir pozisyonda Aytaç çıkar Gedson kalır. Gedson 10'a geçer Kılınç arkada kalır vs vs. Bu yüzden çift yönlü güçlü bir orta saha vurgusundan bahsetmeye çalıştım.

Bu sisteme katılacak etkili beklerle daha çok artar herkesin verimi.

Oyuncuyu sağa yazmak çizgide oynaması anlamına gelmiyor. Bu tipte oyuncular sahada pozisyonuna göre her formasyonu oynayabilecek konumdalar. Sonuçta sistem dediğimiz de böyle oluyor.

Bir pozisyonda Aytaç çıkar Gedson kalır. Gedson 10'a geçer Kılınç arkada kalır vs vs. Bu yüzden çift yönlü güçlü bir orta saha vurgusundan bahsetmeye çalıştım.
O zaman dediğin klasik 4-4-2'den ziyade diamond diziliş olur. Kılınç'tan da verim alacağımızı düşünmüyorum. Onyekuru'yu direkt forvete koymak da o istenilen hızı kaybetmesine sebep olur.

Ne açıdan? Babel-Feghouli-Kerem ve kanat Onyekuru gibi oyunun tek yönünü oynayan oyunculara nazaran 4 adet çift yönlü oynayabilen önünde de hareketli 2 forvetle işleyen bir sistemi önce de defalarca denedik ve sonuç aldık.
Kurduğun kadronun çift forveti birbiriyle uyumlu değil birbirini tamamlayan oyuncu değiller,kurunun set oyunu,çalım özellikleri kontra oyununa göre düşük kalıyo,top saklaması falanda az doğru bir formasyonda çılgın atar ama bu formasyonda bişey yapamaz gibi geldi bana

Kurduğun os zaten tam fail,taylan ve aytaçın futbol ıqları düşük,avrupayı geçtim ligde bile denizliye belki üstünlük kurar bu ikili,ofansları zaten pek yok,gedsonu sağda öldürmüşsün yine idare eder ordada ama kanat oyuncuları ya savunma arkasına sürekli sarkacak ya orta açacak ya şutu etkili olucak gedsonla emre bu özelliklerde oyuncular değil orta orjinli oyuncu bunlar kılıncın nasıl patladığınıda gördük zaten kanatta

Nasıl

bruma-kuru-garry-kerem

Diye bi os olmaz,olamaz,olması teklif dahi edilemezse gedson-taylan-aytaç-kılınç ossıda olmaz olamaz

Onyekuru için bjk daha mantıklı aslında. Bizim sistemde oyunu tıkadığımızdan ve daha geriye yönrlik oynadığından henry hiç etkili olamıuor. Ama sergen hoca henry den Larin den aldığından fazlasını alır, ofansa koyar 1 sene sonra 20 milyonluk topçu yapar henryi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt