Samet Çiftçi
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 578
- 769
- 638
nerde konuşuyor. açmayayım
Şu an boş yapılıyor attım link
iPhone SE 2020 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerde konuşuyor. açmayayım
Emre tilev bizim takımlıymış lan ben bu adamı yıllardır bjkl isanıyorum
ogan tarhan ortağı olabilir bunda yalanlayacak ne var onu anlamadım.haluk yurekli: ogan tarhan sizin ortaniz isitan bey, yalan soylemeyin.
sen kimsin lan
emre tilev'e yağ çekiliyor :/
Bunlar ahlaksızlık bulmuş gibi davranıyor ona ayar oluyorum. Ulan haluk apo da koçun firmalarının servisini çekiyordu veya mc koçla iş ilişkileri vardı o zaman niye sustun diye kimse bişey demiyorogan tarhan ortağı olabilir bunda yalanlayacak ne var onu anlamadım.
Emre reis çok sever şair gibi konuşmayıTransferlere geçiyorlar Serhan abi millet transfer merak ediyor diyor emre tilev boş yapıyor
Pirlo utanmasa stoperde oynatcaktı bu sene feleği şaştı herifinsevmediğim 1 herif
Adam burak elmasa destekliyormuş biraz kalpledim kendisini, hafif güzel konuşuyor ama transfer soruyorlar adama komikTransferlere geçiyorlar Serhan abi millet transfer merak ediyor diyor emre tilev boş yapıyor
Emre reis çok sever şair gibi konuşmayı
albayrak transfer taktiğiBari dokuyu alın

Adam burak elmasa destekliyormuş biraz kalpledim kendisini, hafif güzel konuşuyor ama transfer soruyorlar adama komik