Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıyasladığın dönemde forvetler gezen tipti. Necati orta sahaya kadar gelir alır Elmander top tutar vs. Melo-Selçuk ikilisinin oyun zekası ile Taylan-Aytaç arasında uçurum var. Engin sağ çizgide oynamaya ne kadar alışıksa Gedson o kadar uzak.
Ayrıca ilerde Mohamed varsa bizim ceza sahasını besleyecek tipte kanatlara ve beklere ihtiyacımız var. Hatta kanatlardan biri Onyekuru olacaksa diğer kanadın golden ziyade asist üretecek, çizgide oynamayı bilecek bir kanat olması elzem.
2.forvet ise gezen tip olmalı bu şartlarda. Mohamed-Onyekuru ile ne top tutarız ne de defans arkasına sarkan oyuncularımız kalır.
Hepimizin damağında hala tadı kalan o 2011-2012 sezonuna dair görüşümü belirtme ihtiyacı hissettim...Melo-Selçuk-Ujfa filan tamam da Elmander olmasa diğerlerinin hiçbir anlamının olamayacağının ispatı, Elmander' in sahada olmadığı her an düşülen acizlikti; Kadıköy' deki Elmander' in sakatlanıp çıktığı şampiyonluk maçı, içerideki TS maçı vs vs...Keşke mümkün olsa da tek tek o maçları inceleyebilsek...

Uğur Meleke' nin, ''Elmander sayesinde Galatasaray 4-5-2 oynuyor!'' sözünü benden yürüttüğünden ciddi şüpheliyim hatta!..

Adamın takip ettiklerine baktım ilk 2 takip ettiği kişi rodop. Dedim rodop kendini kopyaladı diye. Muslu haftaya burada ol.

Harun Muslu ' Dilim varmıyor söylemeye ama gerçekleri de konuşmak gerekiyor ben Psv maçına çok sayıda transfer olacağını düşünmüyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt