Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Adam ciddi ciddi gsnin transferlerini açıklıyıcam diyip terim,arda,akbaba ve barışın ismini verdi
Bu olay yaşandı az önce
Bu olay yaşandı az önce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddiye alıp takip etmeye gerek yok artıkAdam ciddi ciddi gsnin transferlerini açıklıyıcam diyip terim,arda,akbaba ve barışın ismini verdi
Bu olay yaşandı az önce
Hepimizin damağında hala tadı kalan o 2011-2012 sezonuna dair görüşümü belirtme ihtiyacı hissettim...Melo-Selçuk-Ujfa filan tamam da Elmander olmasa diğerlerinin hiçbir anlamının olamayacağının ispatı, Elmander' in sahada olmadığı her an düşülen acizlikti; Kadıköy' deki Elmander' in sakatlanıp çıktığı şampiyonluk maçı, içerideki TS maçı vs vs...Keşke mümkün olsa da tek tek o maçları inceleyebilsek...Kıyasladığın dönemde forvetler gezen tipti. Necati orta sahaya kadar gelir alır Elmander top tutar vs. Melo-Selçuk ikilisinin oyun zekası ile Taylan-Aytaç arasında uçurum var. Engin sağ çizgide oynamaya ne kadar alışıksa Gedson o kadar uzak.
Ayrıca ilerde Mohamed varsa bizim ceza sahasını besleyecek tipte kanatlara ve beklere ihtiyacımız var. Hatta kanatlardan biri Onyekuru olacaksa diğer kanadın golden ziyade asist üretecek, çizgide oynamayı bilecek bir kanat olması elzem.
2.forvet ise gezen tip olmalı bu şartlarda. Mohamed-Onyekuru ile ne top tutarız ne de defans arkasına sarkan oyuncularımız kalır.
Muslu bitirmiş viskiyiBen çıktım ya odadan mIRC e bağladı oda
Apoyu alkışlamalıyız diyen oydu zatenmuhabirler içeriden haber alamyınca nasıl çirkinleşiyorlar
serhan ise cengiz apo yancısı bir adamdır
Nerde konuşuyor bunlar?İyi muhabbet dönüyor da tilevin burada ne işi var diye hala düşünüyorum
Nerde diyor?Harun Muslu ' Dilim varmıyor söylemeye ama gerçekleri de konuşmak gerekiyor ben Psv maçına çok sayıda transfer olacağını düşünmüyorum!
Güzel konuştu ama bunların ömerle emre taşdemirle ardayla akbabayla yapılacağını düşünüyor sanırımTilev futboldan uzak dur abi sen lütfen.
Twet SpaceNerde diyor?
Kafayı yemiş cidden gs li gibi konuşuyor bu adam şaşırtıyor beni şu an. Ama kötülüğünü istiyor böyle yaparakGüzel konuştu ama bunların ömerle emre taşdemirle ardayla akbabayla yapılacağını düşünüyor sanırım