Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam mahvolacağımızı düşünmüyorum ama her bölgeye ciddi rakam harcanacağına inanmıyorum.Onyekuru bundan 2-3 yıl önce 20 yaşında 13 milyona transfer olmuş son 1-2 yıldır da opsiyonu 10 milyon olan oyuncuydu hazır rakam düşmüşken 3 milyona almak ciddi kazançtır bu ligte de halil ndao gibi adamların iş yaptığı yerde çok rahat iş yapar.

3 milyon civarı rakam onyekuru için bedava rakamdır.

Bence bizim onyekurudan daha iyi yada daha özellikli diyelim bir oyuncuya ihtiyacımız var. Hatta sağ ve sol kanat olmak üzere kesin iki tane adam ihtiyaç var.
Ama şurası kesin net 3 milyona onyekuru bizim için bulunmaz fırsat.Lig,avrupa ve kupa gibi yoğun fikstürde alternatif olarak muazzam olur.

Ben beklentileri çok düşük tutamıyorum.Yabanı sınırıda olsa bizim kanatları kesinlikle iyi yabancı yapmamız lazım. Burada fark yaratacak oyuncular olmalıdır. Yerli oyuncuları mümkün olduğunca defans bölgesinde kullanmalıyız.Hatta iyi bir yerli kalecide almalıyız.

Benim kanat rotasyonum yabancı sol kanat, yabancı sağ kanat, onyekuru,kerem ve barış yılmaz.
Bu şekilde olursa her hangi bir sakatlıkda ve cezalı durumunda apışıp kalmayız.
Bir kereliğine iyi para yatırıp kadroyu kurmalıyız.Sonraki seneler bankalar birliğinin devreye girmesiyle çok zorlanacağız.

Burada en büyük sorun yabancı sınırı.
Kaan ayhan bizim için elzem. Aksi taktirde çok sıkıntı çekeriz.
Diğer mevkilere para ayırmak için Bonservisi elinde olan birkaç ismi kadroya katarsak çok iyi olur.
Kiralık oyuncu alımıda bizim için olmazsa olmaz.Çok güzel bir planlamayla karma yapmalıyız.
inşallah iyi bir kadro oluşturulur.

adamlar beles siondan aldi bizde enayi gibi bonservis odeyecez
Rezillik. Başımızdaki scoutların ne kadar iş bilmez olduğunun göstergesidir.Bizde hala aynı adamlar transfer yapıyor.
Bu kadar yerli sıkıntısı çekildiği dönemde nasıl araştırılmaz gurbetci oyuncular aklım almıyor.

Hayır bu oyuncu bizde tutunamayadabilir.Buradada her zamanki gibi çok abartılıyor.O ayrı bir konu.Ama bunu siondan biz almalıydık.Bizde geliişmini tamamlamış yerli çöpleri almakdan böyle adamlara sıra gelmiyor.

Ringo ringo ringolik
raki mı içtin sen bensiz
Çamura mı düştün a densiz
Yar yar yar yar yar yar aman

1625307401572.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt